2777
2789
عنوان

تمیز وبدون موبودن بدن درحفظ رابطه تاثیری داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2496 بازدید | 96 پست
میدونی رفته بهم خیانت کرده حالا این حرفارومیزنه میخوام بدونم راست میگه یاداره بهونه میاره خودش تبرعه ...

خیانتش هیچ توجیهی نداره گلم 

اگه بدش میومد باید میگفت نه که بره خیانت کنه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله خواهر داره. 

همونطور که بهداشت آقایون در حس رابطه زن تاثیرگذاره. 

دیگه از بچگی گفتن بهمون النظافة من الایمان 😂 دقیقا منظورش همین نظافته 

مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب 
میدونی رفته بهم خیانت کرده حالا این حرفارومیزنه میخوام بدونم راست میگه یاداره بهونه میاره خودش تبرعه ...

گه خورده مرتیکه عیاش

ذات خراب هزار تا دلیل داره

واسه کثافت کاری

از این ب بعد بخودت برس 

در حد اعلا 

بهش رو نده اصلا

نه میخواد بندازه گردن تو .کارش و بلده

زنها هم که رو ظاهرشون حساسن

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
چی گفت؟بمیرم انقد بد ادم دلش ک از همسرش شب عروسی میشکنه دیگ تاابد زخم دلش

صبح عزوسی بو د میتدسیدم هی اززیردستش میرفتم کنارب اتندی اومد حلو اخرش گف نمیخای میرم باتندی گف بعدمن خیلی دلم شکست بعدش کارشو کرد گف باید اتاقا جارو برقی بزنی من حالم خوب نبود خیلی بد بودمادرش صبح عزوسی خیلی بهم توهین کرد پشت تلفن شب عزوسی وقتی اومدیم خونه روشو کرد اون طرف خابید بمن محل سگ نداد یادم میاد اتیش میگیرم بعد۶سال

اره خودمم متنفرم از موی زائد ولی میدونی مردا خدای اعتماددبنفسنخودش الان پر از پشمه بعوگد ب زنش ایرا ...

بله حق با شماست

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
خودش درحد شامپانزه هست،اقارفته خیانت کرده حالا داره ایناروبه من میگه که آره بدنت مو داره ارایش نمیک ...

خب زن باید تمیز باشه ، چرا شیو نمیکردی؟ ینی هیچوقت آرایش نکردی؟

چی بگم والا ،نمیگم کارش درسته ،خیانت توجیه نداره ولی خب شما هم کوتاهی کردی 

خودش درحد شامپانزه هست،اقارفته خیانت کرده حالا داره ایناروبه من میگه که آره بدنت مو داره ارایش نمیک ...

حالا کاری ندارم اون چیکار کرده که توجیه هست یانه،ولی انصافا وقتی پاها و...رو شیو میکنی خوشگل نمیشه؟