ناینو مدیر عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 7658 عنوان تمیز وبدون موبودن بدن درحفظ رابطه تاثیری داره | مشاهده متن کامل بحث + 2496 بازدید | 96 پست اخه من به جز نواحی حساس زیاد سخت نمگرفتم سریه جریاناتی که پیش اومد شوهرم گفت توبدنت اندازه یه لحاف پشم داره وتازه ادعات هم میشه دیروز | 23:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهرا616 عضویت: 1394/03/15 تعداد پست: 3165 مگه غیر از بکینی و زیر بغل جایی مو داره حالا اونا ک تنبلی تخمدان دارن عین من رو خطر شکم هام دارن یعنی شما دست و پات مو نداره؟
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 93910 میدونی رفته بهم خیانت کرده حالا این حرفارومیزنه میخوام بدونم راست میگه یاداره بهونه میاره خودش تبرعه ... خیانتش هیچ توجیهی نداره گلم اگه بدش میومد باید میگفت نه که بره خیانت کنه #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
مانا_مانا۹۶ عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 8152 سلیقه ای واقعا .میتونست بهتر بگه شیو کن مثلا واسه همسر من چندان اهمیت نداره 🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊
مامانزهراجون عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 1688 بله خواهر داره. همونطور که بهداشت آقایون در حس رابطه زن تاثیرگذاره. دیگه از بچگی گفتن بهمون النظافة من الایمان 😂 دقیقا منظورش همین نظافته مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب
بهارانه_ عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 8470 والا دیگه کسی پشم و پیلی دوس نداره اره خودمم متنفرم از موی زائد ولی میدونی مردا خدای اعتماددبنفسنخودش الان پر از پشمه بعوگد ب زنش ایراد میگیره
دلآرای عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 410 میدونی رفته بهم خیانت کرده حالا این حرفارومیزنه میخوام بدونم راست میگه یاداره بهونه میاره خودش تبرعه ... گه خورده مرتیکه عیاشذات خراب هزار تا دلیل دارهواسه کثافت کاریاز این ب بعد بخودت برس در حد اعلا بهش رو نده اصلا
مانا_مانا۹۶ عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 8152 میدونی رفته بهم خیانت کرده حالا این حرفارومیزنه میخوام بدونم راست میگه یاداره بهونه میاره خودش تبرعه ... نه میخواد بندازه گردن تو .کارش و بلدهزنها هم که رو ظاهرشون حساسن 🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊
ناینو مدیر استارتر عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 7658 بسخیال من شب عروسیم یه حدفی بهن زد یادم میاد حالم بدمیشه ازش وانتخابم حالامث ...پشیمونع ازکاراش ولی ... 😞😞متاسفم عزیزم
بهارانه_ عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 8470 خودش درحد شامپانزه هست،اقارفته خیانت کرده حالا داره ایناروبه من میگه که آره بدنت مو داره ارایش نمیک ... برو لیزر کن دهنشو ببنده والا
فرنگیس_خانم عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 1137 چی گفت؟بمیرم انقد بد ادم دلش ک از همسرش شب عروسی میشکنه دیگ تاابد زخم دلش صبح عزوسی بو د میتدسیدم هی اززیردستش میرفتم کنارب اتندی اومد حلو اخرش گف نمیخای میرم باتندی گف بعدمن خیلی دلم شکست بعدش کارشو کرد گف باید اتاقا جارو برقی بزنی من حالم خوب نبود خیلی بد بودمادرش صبح عزوسی خیلی بهم توهین کرد پشت تلفن شب عزوسی وقتی اومدیم خونه روشو کرد اون طرف خابید بمن محل سگ نداد یادم میاد اتیش میگیرم بعد۶سال
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 5739 اره خودمم متنفرم از موی زائد ولی میدونی مردا خدای اعتماددبنفسنخودش الان پر از پشمه بعوگد ب زنش ایرا ... بله حق با شماست زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
panah81 عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 2698 خودش درحد شامپانزه هست،اقارفته خیانت کرده حالا داره ایناروبه من میگه که آره بدنت مو داره ارایش نمیک ... خب زن باید تمیز باشه ، چرا شیو نمیکردی؟ ینی هیچوقت آرایش نکردی؟چی بگم والا ،نمیگم کارش درسته ،خیانت توجیه نداره ولی خب شما هم کوتاهی کردی
فرنگیس_خانم عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 1137 چی گفت یالاگفتم عزیزم تاحالاب هیچکس نگفتم خداراشکراولین باربودبعد۶سلال گفتم
ناینو مدیر استارتر عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 7658 خیانتش هیچ توجیهی نداره گلم اگه بدش میومد باید میگفت نه که بره خیانت کنه امیدوارم سرطان بگیره جلوچشم خودم اب شه
رزگلسابق عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 3359 خودش درحد شامپانزه هست،اقارفته خیانت کرده حالا داره ایناروبه من میگه که آره بدنت مو داره ارایش نمیک ... حالا کاری ندارم اون چیکار کرده که توجیه هست یانه،ولی انصافا وقتی پاها و...رو شیو میکنی خوشگل نمیشه؟