2777
2789
عنوان

تا بیام چشم رو هم بزارم کابوس اتاق سزارین میبینم😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 42 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۷ لایه از شکمو باز میکنن تا به رحم برسن... بعد از عمل ۱۲ ساعت رو کمر خوابیدی و نباید حتی سرتو یک میل ...

اووووف دلم ریش شد 

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
سزارین دوم منم نزدیکه من از اولی راضی بودم این سری بیمارستان خوب انتخاب کن انشالله که خیلی راحت زایم ...

وااایی آره  دکتره بهم میگفت بندریتم که خوبه 🥲🤣🤣

حالا من سردم بود می‌لرزیدم سه تا پتو انداخته بودن روم ولی بدنم عین کوره داغ داغ بود حال بدی داشتم😣

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
ببین وقتی از اتاق عمل میارنت بیرون نیم ساعت تو اتاق ریکاوری میزارنت ک بچه شیر بدی اونجا نمیدونی چقدر ...

من بخاطر این درد های وحشتناک و به کمک مادرای نی نی سایت رفتم پمپ درد گرفتم و سز دومم عاااللییی بود.... فقط وقتی بلند شدم راه رفتم کمی درد داشتم ک با شیاف رفع شد

سختیش چجوریه عزیزم؟منظورت درد بخیه ها هست؟من دوتا طبیعی داشتم تجربه سز نداشتم

سزارین برای من خیلی عالی بود کلا هیییییچ دردی نداشتم خیلی راحت رفتم اتاق عمل نیم ساعته عملم تموم شد فرداش هم مرخص شدم از لحظه ای هم که خونه اومدم استراحت نکردم و سرپا بودم درد بعد عمل هم کلا با شیاف از بین میره

سختیش چجوریه عزیزم؟منظورت درد بخیه ها هست؟من دوتا طبیعی داشتم تجربه سز نداشتم

من دوتا سزارین داشتم. دردش با پمپ درد و شیاف قابل تحمله. فقط روز و شب اول درد داشتم . بیشترین درد موقع پایین اومدن از تخت بود توی شب اول. از روز بعد هم درد نداشتم ولی برای احتیاط شیاف مصرف کردم.

ببین وقتی از اتاق عمل میارنت بیرون نیم ساعت تو اتاق ریکاوری میزارنت ک بچه شیر بدی اونجا نمیدونی چقدر ...

عزیزم ممنونم خیلی خوب توضیح دادی برام.من طبیعی بودم خب حین اینکه دهانه رحم باز میشه کم کم دردا زیاد میشه ولی بعد زایمان همه چی تموم میشه دستشویی و نشست و برخاست راحته حتی با وجود بخیه کمی که خوردم ولی خب دردای موقع زایمان خیلی زیاده

من درد هردو رو کشیدم تا حد مرگ درد طبیعی اخرش سز شدم و بنظرم هزاران بار سزارین بهتره ولی خب بازم میت ...

من هم بی حسی گرفتم هم بی هوش شدم ک البته بخاطر خونریزی داخلی ک داشتم حین عمل مجبور شدن بی هوشم کنن. 

بی حسی از کمر این نیس ک متوجه نشی من انگشت های پام یکم تکون میخورد گفتم هنوز حس میکنما بهم گفتن درد رو حس نمیکنی اینا طبیعیه و واقعا درد رو حس نمیکردم اما شکمم ک هی داشتن تکونش میدادن رو حس میکردم مث وقتی پات خواب میره درد حس نمیشه 

۷ لایه از شکمو باز میکنن تا به رحم برسن... بعد از عمل ۱۲ ساعت رو کمر خوابیدی و نباید حتی سرتو یک میل ...

وا خواهراین حرفا چیه .مگه شکنجه گاهه

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
خواهر بشین که میزنم تو مغزتا😏😒😒توالان باید ازخدات باشه سز بشی اگه خواب زایشگاه رو ببینی چی میشییی ...

اتفاقا خوشحالم ک سزارینی ام ، من سر زایمان اولم درد هر دو رو کشیدم وقتی رفتم سمت اتاق عمل انگار داشتم پرواز میکردم چون انقد درد طبیعی کشیده بودم بمعنای واقعی داغون و له شده بودم حنجره ام درد میکرد از بس جیغ و گریه میکردم دردهای اصلی هم نکشیدع بودم تازه و کلی پدرم از معاینه دراومده بود، اما بازم سزارینم خوب نبود چون ن شیاف گذاشتم ن مسکن ن چیزی اما دردش در مقابل طبیعی بنظرم صفره صفر