2777
2789
عنوان

وسواس فکری بیماری تورو خدا هر کی درمان شده بیاذ

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 31 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای دقیقنننننننمنم همینم دکتر ب منم قرص داد مصرف نکردممن ه روزززززز خودمو معاینه میکنم دیگه کلافه شد ...

درکت میکنم عزیزم عین همیم😩☹️

منم بدنمو همش چک میکنم همه جا رو

خسته شدم 

لعنت ب گوگل بدتر استرس میده

توچی؟ علایمی داری

درکت میکنم عزیزم عین همیم😩☹️منم بدنمو همش چک میکنم همه جا روخسته شدم لعنت ب گوگل بدتر استرس میدهتوچ ...

والا توهم زدم 

مثلا هی باخودم میگم الان گلوت درد میکننه درد میکنه بعدش میبینم اره شروع کرد ب ه درد کردن!

با میگم الان تب داری شروع میشه .....

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...
والا توهم زدم مثلا هی باخودم میگم الان گلوت درد میکننه درد میکنه بعدش میبینم اره شروع کرد ب ه درد کر ...

دقیقااا اینجورایی تقلین بد هس اینقد بهش فکر میکنیم تا علایم جسمی نشون میده 

مثلا تب داشتی ؟ 

وسواس مذهبی چجوریه مثلا

دو نوع یکیش اعتقادی یعنی مثلن هعی ی نفر مجبورت میکنه 

مثلن تو ی بار نماز میخونی تو دلت میگی نه این خوب نیستو اینا اون وقت ۱۰ بار چند بار دیگه هعی تکرار میکنی  دوباره نمازو

یا قرآن میخونین چن بار ی ایرو میخونی که اشتباه نخوندی داعمن ذکر میگی جوری که فکت درد میگیره 

دلت میخواد گریه کنی ولی انقد کارای مستحبی انجام میدی که به خودت آسیب میزنی 

مذهبیشن اینجوریه که تو ذهنت شیطان هعی ی چیزایی رو میاره مثلن فش دادن به ائمه  قضاوت دیگران 

حتی فرد ناراحته که چرا فکر میکنه گریم میکنه  

ولی دسته خودش نیست در واقع فکر خودش نیست و گناهی براش نوشته نمیشه چون شیطان داره میاره و اون اصلن دلش نمیخواد اونا بیان تو ذهنش