2777
2789
عنوان

بد جوری سر این خواستگارم موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 58 پست

ببین اسی یه لحظه احساساتو بزار کنار منظقی فکر کنیم 

این آقا از مهریه زیاد میترسه .چرا ؟چون زن قبلیش پدرشو سر مهریه در آورده ..ولی این دلیل نمیشه تو بخای بخاطر ترس اون با ززندگیت ریسک کنی 

دوما اون آقا 42 سالشه و فقط یه ماشین داره ..این خودش بنظر من یه مشکله .. پس ایشون با این سن کی میخاد رشد کنه 

سوما شما تا حالا ازدواج نکردی نمیگم ازدواج با مرد مطلقه بده ...ولی حتمااا مطمئن شو ک طرف بخاطر چی از زنش جداشده ؟>معتاد بوده شاید خیانت کرده شاید روانیه و...

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

عزیزم علت طلاقش رو از اطرافیان و فک فامیل خودش می تونم جویا بشم که اونام نمیان بگن طرفمون بد که

بازم پرسیدن بهتر از نپرسیدنه، مثلا بپرسین خانومش چطوری بوده و اینا بعد اخلاق خود پسره رو بپرسین، خودتون باید بشینین سبک سنگین کنین ببینین چی درسته چی غلط ایا راست میگن یا یه طرفه قضاوت کردن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این دومین تاپیکیه ک زدین فک کنم 😑خب مشاوراتون خوب نبودن این 1، چون این بلا سر خودمم اومدهو دوم اینک ...

واااااای چقدر تو منو فهمیدی

والا آره انگار خوب تبودن مشاورهام

ببین من ملاک های خودم رو میشناسم ولی خوب مشکل اینه تا الان کسی با ملاک هام رو پیدا نکردم و سنم هم داره میره بالا

آره دومین تاپیک جون خیلی مردد هستم

واقعا هم ازدواج رو دوست دارم هم به شدت ازش می ترسم

همین خیلی مردد ام کرده

یه جورایی شاید از سر ترسم از ازدواج هم زودی ردش کردم

اصلا یه ترسی افتاده به جونم

دلیل طلاقش رو هم جویا شدم هم خودش هم واسطه یه چیز گفتن

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
ببین اسی یه لحظه احساساتو بزار کنار منظقی فکر کنیم این آقا از مهریه زیاد میترسه .چرا ؟چون زن قبلیش پ ...

میگه خانواده زنه تو زندگیشون دخالت می کردن

اولا بگم سکه خوشبختی نمیاره ولی پشتوانه زنه و چون مجردی حداقل ۷۰سکه رو بخواه چون ۱۴سکه چیزی نیست اگر نخادت یا ب مشکل برخوردید سوبیچ ماشینو میندازه میگه بیا مهریت 

اتفاقا کار خوبی کردی ردش کردی برمیگرده التماست میکنه شک نکن و پشیمون نباش کسی ک بخادت همه چی قبول میکنه حتا۵۰۰سکه رو

در مورد قدش هم اگر ناراحتی ک کوتاهه مطمعن باش پشیمون میشی بعدا چون این تجربه رو خودم داشتم

ببین اسی یه لحظه احساساتو بزار کنار منظقی فکر کنیم این آقا از مهریه زیاد میترسه .چرا ؟چون زن قبلیش پ ...

ولی چیزایی که گفتی خوب بود مرسی ازت

قطعا ک هیچکس نمیگه ماست من ترشه 

نمیدونم چجوری ولی یجور دیگ علت طلاقشو پیدا کن ..

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

خب باید تحقیق اساسی کنی از نامزد سوابقش پرسجو کن ادرس نداری هم باید گیر بیاری

خوب چطوری؟چطوری گیر بیارم؟

بعد مثلا زن سابقش میاد بگه من بد بودم اون خوب بود

منم قبلا تو عقد جدا شدم مادش خیلی دخالت میکرد اذیتم کرد خیلی زیاد پشره هم خیلی بد بود ولی بعد جدایی پشت سرم گفته بودن خانواده دختره ینی خانواده من دخالت کردن

ولی چیزایی که گفتی خوب بود مرسی ازت

فدات اصلا بخاطر سنت تن ب هر ازدواجی نده .اونم تو این زمونه ک وضع زندگیا خراااابه 

بعدم سنت اونقدم بالا نیس

واااااای چقدر تو منو فهمیدیوالا آره انگار خوب تبودن مشاورهامببین من ملاک های خودم رو میشناسم ولی خوب ...

علت طلاقش دقیقتر بپرس بفهمن حساسی من‌و شوهرم هر دو ازدواج مجددیم تازه اینا تهمت میزدن زنش خیانت کاره بعدا تو زندگی فهمیدم خودش خوبه ولی خونوادش عروس اذیت میکنن طوری که من ماهها افسردگی شدید گرفتم از دست خونوادش

علت طلاقش دقیقتر بپرس بفهمن حساسی من‌و شوهرم هر دو ازدواج مجددیم تازه اینا تهمت میزدن زنش خیانت کاره ...

چطوری دقیق تر بپرسم؟تو با زن قبلی شوهرت صحبت کردی؟

قرار نیست تو تاوان ترس اون رو بدی، بگو عرف جامعه الان ۱۱۴ تا هست و یه چیز معقولی هست، اگه قبول کرد ر ...

مرسی ازت چقدر حرفت درست بود

قرار نیست من تاوان ترس اون رو بدم

شما آقا هستید درسته؟