2777
2789
عنوان

ترسناکترین تجربه های ماوراییتونو بیاین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 6379 بازدید | 479 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی میگه

دو روز پیش بهم اشاره داد یه جوانی قراره بمیره

امروز خبرش اومد

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

خب یه داستان دیگه میذارم 

این یکی شاید بخوبی داستان مادربزرگ نباشه و برای خود نن نیست کاراگاهان زحمت کش سایت! ولی نمونشو یا شبیشو تو سایت ندیدم..  ممکنه ویرایش بخواد یکم طول بکشه 

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

مشاورنیازنیست عزیزم متاسفانه توخونه ی ما جن هست

نمیدونم، شنیدم تو خونه‌ای ک آهن باشه و قران اجنه میترسن رفت و امد کنن.

میگم‌ذهن من میگفت جن میتونن باشن شایدم نبودن و بخاطر جراحی اخیرم توهم زدم.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
شب های دوشنبه شب‌های چهارشنبه میاد بالا سرم حس میکنم نگام می‌کنه نمی‌دونم چیه قبل اذان میره دیشب اوم ...

نترسیدی؟

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

گوشی خودم و دوستم همزمان داشت زنگ میخورد در حالی که گوشی هامون تو کیف مون بود و کنار هم نشسته بودیم. ...

بسم الله ://///////

عزیزم فکر کنم شما حس ششم بودی یا تعبیر خواب میکردی ؟درسته؟از همون موقع این توانایی به دست آوردی؟شنا ...

کاملا درسته هی با خودم کلنجار میرفتم برگردم یا نه    گفت میخوای بهت ثابت کنم دوست دارم   گفتم خب که چی   بعد یک سری قدرت بهم داد

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد

:هیس:

من متولد تهران و همیشه ساکن تهرانم اما پدربزرگ و مادربزرگ مادریم شمالی بودن . و مخصوصا تو زمان بچگیم با کوچیکترین تعطیلاتی ما راهی شمال و خونه مادر بزرگم میشدیم . یه خونه ویلایی واقعا بزرگ ک دو طرف حیاطش باغ بود و پشت خونه هم یه خونه بزرگ (همون طویله) مخصوص اسبها و گاوها و اردک و مرغ و خروس و بوقلمون و غاز و غیره. تو تهران تقریبا دوستی نداشتم و از خونه هم نمیتونستم زیاد دور برم. اما هروقت میرفتیم شمال من آزادانه تو باغ و جنگل میچرخیدم و با دوتا دختردایی هام ک همسن من بودن حسابی بازی میکردیم و شب هم خونه اون داییم پیششون میخوابیدم . و دوباره فردا شیطونی از سر، و خیلی راحت به واسطه اونها تو جمعهای دوستایی ک داشتن میتونستم وارد شم، خلاصه که اونجا خودم و روح و جسمم آزاد و خوشحال بودیم، تو دوران بچگیم اکثرا خواب میدیم بال دارم و درحال پرواز بر فراز زمینم ک این خواب نشانه پاک بودن هست و تعبیر خوبی میده. یک بار قبل از سن مدرسه ک بودم توی دریا غرق شده بودم و جسم بیهوش شده من رو یکی از آقایونی ک کنار دریا بود میبینه و از آب میارتم بیرون و با کمک مردم و خانوادم زنده موندم. بعد از اون تو دوران دبستان بود ک من متوجه شدم چیزهای عجیبیو میبینم مثلا یک دقیقه قبل از شکستن لیوان. من اون لیوانو شکسته میدیدم و به اطرافیان میگفتم عه لیوانه شکست !! اما دوباره ک بهش نگاه میکردم سالم بودش، اما تا یک دقیقه بعد اون لیوان میشکست!! خب بچه بودم . نمیفهمیدم اینا موهبتی هست از سمت خدای من. فکر میکردم که توهم زدم !! ما تو تهران تو خونه ویلایی ک بخشی از املاک باقی مونده از پدرِ پدرم بودش داشتیم زندگی میکردیم. تا حدود ۱۹ ، ۲۰ سالگیم، من اونموقع دانشجو شده بودم و تو مسیر دانشگاه با آقایی آشنا شده بودم و تازه عقد کرده بودیم. همون وقتها بود ک پدرم بخاطر خسته شدن از دست ورثه تصمیم به نَقل مکان کردن گرفت. ما به یک خونه ای ک آپارتمان بود تو همون حوالی نقل مکان کردیم. خونه ای ک صاحب قبلیش به نظر آدم عجیب غریبی بود. خیلی ساده راضی به تخفیف بود و خونه رو فروخت و رفت، اون خونه سه طبقه تک واحدی، طبقه اول یه پیرزن سالخورده شاید باورتون نشه ولی حدود ۸۵ سالش بود ک اوایل پسرش و عروسش با دوتا دخترهاشون اونجا زندگی میکردن. طبقه دوم ما بودیم. و طبقه سوم هم یه خانواده یزدی ک یک دختر و پسر داشتند. داستان این خونه از اونجا شروع شد ک نصفه شب حدود ساعت ۲:۳۰ الی ۳ نصف شب من و برادر کوچیکم ک اطاقش چسبیده به اطاقم بود . از اون دیوار ک بین اطاق من و براد کوچیکم مشترک بودش صدای چنگ میشنیدیم. صدا از بالای دیوار می آمد و من اوایل فکر میکردم همسایه طبقه بالا سگی گربه ای چیزی داره ک شبا تو دیوار چنگ میندازن!! اما بعدا فهمیدم که هیچ حیوونی تو اون خونه ندارند، انقدر ساده بودم که باز فکر کردم بچه های طبقه بالایی دیوونن که نصف شب به دیوار چنگ میندازن ! تا 

نمیدونم، شنیدم تو خونه‌ای ک آهن باشه و قران اجنه میترسن رفت و امد کنن.میگم‌ذهن من میگفت جن میتونن با ...

اینجا تو اکثرخونه ها هستن تواین شهرهستن کلا

خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنید یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

کاملا درسته هی با خودم کلنجار میرفتم برگردم یا نه گفت میخوای بهت ثابت کنم دوست دارم گفتم خب که ...

یچیزی بگم ...

از خودت میسازی؟ 

نترسیدی؟

میترسم چ بکنم چند سال همینه کاری کرد ک از شوهرم جدا شدم همش بینمون دعوا بحث بود ازدواج دوم همین دعوا بحث کارهام همش خراب میشه رفتم پیش دعا نویس گفت از بچگی  باهاته پول زیادی میخواد برای دور کردنش چند نفر همینه گفتن

یه اتاق خواب داریم مشرف به بالکن، من هر موقع اونجا میخوابم یه نفر انگار نصفه شب بیدارم میکنه منم با ...

بنظرم از اینه که دیگه اونجا نخواب دختر 

اینجا تو اکثرخونه ها هستن تواین شهرهستن کلا

نمیدونم اخه من چند سال قبلم جراحی کردم ی توهم مثل همین زدم‌تقریبا، نمیدونم واقعی بود این یا تنها ی کابوس ولی هر جی رود من ۲۶ساله رو بد ترسوند در خدی ک زبونم بند اومدا بود

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
چند سال پیش میرفتم دستشویی یه نفر محکم میکوبید به در دوربین گذاشتیم اما چیزی قابل روئت نبود. ...

مام دسشویی میریم حموم میریم دروبازمیذاریم

خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنید یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥