بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممکنه احتمالش هست ولی شما زیاد فکر نکن بهش. من یبار این مورد برام پیش اومد فکر کردم بهم علاقه مند هست بعد فهمیدم طرف مدلشه و مخ دخترارو میزنه و …. هیچکسم نمیدونست از همکارا از یه جای دیگه فهمیدم
«زیبایی»مجموعه ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡
خیلی فکر کردم متاسفانه منم حس پیدا کردم وابستگی فکری
منم عینا همین برام پیش اومد جوری که دیگه تو کارم تمرکز نداشتم و نزدیک بود اخراج شم. نکن اینکارو دختر. اگه حسی داشته باشه خودش میاد جلو. اصلا کاریش نداشته باش و فکر نکن. من تجربش کردم که میگم. بعضیا کلا مدلشونه
«زیبایی»مجموعه ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡
دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن