2777
2789
نمیدونم چیه فقط دعا میکنم بچه ات خوب بشه .

به خدا یک هفته است بچم داره آب میشه و هنوز هم خوب نشده دهانش پر از زخمه نمیتونه چیزی بخوره دائم گریه میکنه منم کم آوردم به قران

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به خدا یک هفته است بچم داره آب میشه و هنوز هم خوب نشده دهانش پر از زخمه نمیتونه چیزی بخوره دائم گریه ...

حق داری 

بیماری بچه سخته اونم وقتی نتونه غذا بخوره 

دکتر چیزی نگفت برای غذا چی کار کنی؟

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
حق داری بیماری بچه سخته اونم وقتی نتونه غذا بخوره دکتر چیزی نگفت برای غذا چی کار کنی؟

نه میگه باید دوره اش بگذره بماند تو این چند روز سرم هم گرفته خیلی وزنش کم شده نمیدونم این چه ویروس اشغالی بود افتاد به جون بچم

نه میگه باید دوره اش بگذره بماند تو این چند روز سرم هم گرفته خیلی وزنش کم شده نمیدونم این چه ویروس ا ...

وزنش بر میگرده عزیزم 

یکم خنکی بهش بده . زیاد نه  در حد  نصف استکان  کاسنی . زیاد ندی ‌ 

ببین این معده اش التهاب داره  زده به دهنش.   یکم آب انار خنک هم بهش بده . آب انار برای بزرگترا که دهنشون زخم میشه عالیه شاید سریع التهاب دهن بچه ات را هم خاموش کرد 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲