2777
2789
عنوان

مشکلات پسا ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 35 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متاسفانه دور و برم خیلی شلوغ نیست . آدم‌تنهایم کلا .

پس کنار بیا عزیزم. منم عروسی نگرفتم، طبق شرایط دیدم نمیشه. منم دوست داشتم لباس عروس بپوشم ولی خب... بهش فکر نمیکنم، سعی کردم بپذیرم که موقعیت جور نبود.

پس کنار بیا عزیزم. منم عروسی نگرفتم، طبق شرایط دیدم نمیشه. منم دوست داشتم لباس عروس بپوشم ولی خب... ...

نمیدونم خیلی ظرفیت تحملم پایینه حتما وقتی میبینم بقیه چقدر قشنگ دارن زندگی میکنن ولی من همیشه به جای نقش عروس فقط کار کردم و هیچ لذتی از زندگیم نبردم خیلی اذیت میشم. 

نمیدونم خیلی ظرفیت تحملم پایینه حتما وقتی میبینم بقیه چقدر قشنگ دارن زندگی میکنن ولی من همیشه به جای ...

حقیقت اینه که خیلیا فقط ظاهرو حفظ میکنن. اما خب به هرحال آدما و زندگیاشون با هم فرق دارن. اگر بخوای همش خودتو با بقیه مقایسه کنی، فقط اذیت میشی.

حقیقت اینه که خیلیا فقط ظاهرو حفظ میکنن. اما خب به هرحال آدما و زندگیاشون با هم فرق دارن. اگر بخوای ...

هربار هی خودمو قانع میکنم و دوباره تا ی چیزی میشه یادم میاد و داغون میشم