2777
2789

درباره پرستاری بود همه نوشته بودن پول میگیری وظیفته یا تو همین سایت من هرموقع تاپیک زدم عده ای ک کمک نیستن میگن پول میگیری وظیفته فلان 

من موقع انتخاب رشته میدونستم شرایطو با علاقه هم انتخاب کردم ولی نمی‌دونستم مردم ما آنقدر بی تربیت و پررو هستن ک هر روز تو بیمارستان توهین میکنن و داد و بیداد میکنن امروز مرگ بچه دوساله دیدم آیا اینایی ک میگن وظیفته دلشو دارن همچین صحنه های ببینن. ماهم از سنگ ک نیستیم هر مرگی ک آدم میبینع رو روحیش تاثیر می‌ذاره هرچقدرم عادت کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پرستار بیچاره مگه چه حقوقی داره

بخدا باید خیلی شریف باشی با چنین حقوقی حاضر به تحمل‌چنین سختی باشی

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
هیچ ارگانی صداشون بالا نیس ولی ب کادر درمان خوب توهین میکنن

اتفاقا جدیدا از همه مینالن آدما و انتقاد میکنن 

کلا دنیا خیلی غیر قابل تحمل شده

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Do or die,on my life, yeah you ain't seen nothing yet..!تیکر تولد ۱۸ سالگیم 🎈🎂

مخاطب اون صحبتا پرستارای هستن ک فشار کارشونو یا ب قول شما جیزای ک رو روحیشون تاثیر میزاره رو سر بقیه خالی میکنن و ی جور رفتار میکنن انگار ارث باباشونو مردم خوردن ک تعداد اینطور پرستارام کم نیستن و حداقل یکیشون ب پست هممون خوردن.

یکسری شغل ها توی دنیا هستن که با توجه به آسیبی که به روح و روانت میخوره بهت حقوق نمی‌دن 

بخاطر همین آدما انتظار دارن بقیه قدردانشون باشن و آدم قدرشناس توی جامعه ای که فقر و مشکل بیکاری و هزاران مشکل دیگه هست کم پیدا میشه ! 

بنابراین بیخیال بابا