2777
2789
عنوان

مشکلات پسا ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 35 پست
بنظرم بیخیال عروسی شورو آینده تمرکز کن26 چ زودی ؟طرف 23 سالشع بچه دار

چون نمیخواستن به بچشون اصلا کمک کنن . الانم میگن ما اگه جای شما بودیم به پسری که کار نداره و سربازی میخواد بره زن نمی‌دادیم.  شما اشتباه کردین راضی به این وصلت شدین

بین حق داری تا حدودی. ولی اگه کلیات زندگیت خوبه ، دیکه کوتاه بیا.عروسی هم که گرفته شده. همسر شما هم ...

نه دیگه میگم بدون هیچ مراسمی اومدم خونه خودم. شوهرم گقت خانواده حامی ندارم برام سخته زورم میاد پول بدم بقیه بخورن. خواسته من اصلا براش نهم نبود. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکی از آشناهای ما عروسی نگرفت حالا به چه دلیل نمیدونم، البته فکر نکنم بیشتر از دو سال عقد بودن، اما ...

اصلا تو کل فامیل ما هیچکس تا حالا مراسم سالگرد اینا نگرفته چنین چیزی جا نیافتاده برامون . برام قفله چنین کاری کنم و اینکه حس میکنم نمیتونم دیگه اون حسی که میخواستم رو تجربه کنم خیلی خیلی اذیت میشم روزانه

اصلا تو کل فامیل ما هیچکس تا حالا مراسم سالگرد اینا نگرفته چنین چیزی جا نیافتاده برامون . برام قفله ...

واسه ما هم کسی نگرفته بود. چه اشکالی داره، شما اولین نفر باش. کاری رو بکن که خودت دوست داری، مردم هم عادت میکنن. 

چی بگماتیششون بزنشوهرت چی میگه راجبشونرابطض چطوره

شوهرم خودش خوبه ازدواج با عشق بود اما وقتی میبینم حاضر نشد برام کاری که آرزوشو داشتم بکنه از چشمم میفته

:/چقدر بی شعورپس برچی میزایی

یکبار بشون گفتم چرا به پسرتون کمک نمیکنین گفت کسی هم به ما کمک نکرد و اینکه خیلی تو روت زیاده به من میگی چرا کمک نمیکنی! 

یعنی تازه من آدم بدی شدم که گفتم چرا با اینکه وضعت خوبه به پسرت کمک نمیکنی 

یکبار بشون گفتم چرا به پسرتون کمک نمیکنین گفت کسی هم به ما کمک نکرد و اینکه خیلی تو روت زیاده به من ...

چقدر بی فرهنگ

چجوری واقعا ب اینا میتونی بگی خانواده

چندتا بچه دیگه دارن

واسه ما هم کسی نگرفته بود. چه اشکالی داره، شما اولین نفر باش. کاری رو بکن که خودت دوست داری، مردم هم ...

نمیدونم.  خودم شخصا فکر نمیکنم به فامیل زنگ بزنم بگم بیاین جشن سالگرد اصلا براشون مهم باشه که بیان . با خودشون حتما میگن سالگرد دیگه چه صیغه ایه.  

چقدر بی فرهنگچجوری واقعا ب اینا میتونی بگی خانوادهچندتا بچه دیگه دارن

از فرهنگ بویی نبردن حقیقتا فقط،چون مال اندوزی کردن خودشون رو خیلی بالا میبینن وگرنه سطح لول خانواده خیلی پایینه .کلا دوتا پسر هستن که برای اون یکی پسرم هیچ گونه مسئولیتی قبول نمیکنن

نمیدونم. خودم شخصا فکر نمیکنم به فامیل زنگ بزنم بگم بیاین جشن سالگرد اصلا براشون مهم باشه که بیان . ...

فامیل نه، دوستات یا فامیلی که همسن و سال خودتون باشن، نه عمو و عمه و خاله، مثل یه مهمونی دوستانه.