2777
2789

فوق العاده ای کههههه 

خاک برسر شوهرت 

میشه واسه من و نی نی تو دلم دعا کنید🥺 از خانواده ام دور هستم و کسی نیست کمکم باشه..دعا کنید دوران بارداری و زایمان راحتی داشته باشم🙏🥺 ممنون میشم صلوات بفرستید💓 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چطور کسی با همچین ظاهری و هیکلی میتونه انقد اعتماد بنفسش پایین باشه

چطور ینفر همزمان هم پوست روشن و صاف هم چشمای درشت و رنگی خوش فرم هم ابرو و مژه پرپشت خوب هم لب درشت😭

چطوریییی

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
ادم که همیشه جوون و سرحال نیست ادمیزاد مریضی داره پیری داره افنادگی داره چند صبا دیگه چطوری روش حسسا ...

دقیقا حالم خیلی بده روحی داعونم هر بار که میگه جدایی یعنی الانا به زون میاره قبلا ها از رفتاراش نیفهمیدم یا  هر سال میگفت ولی طول سال میفهمیدم هر روز با استرس سر کردم هیچوقت این زندگی مال خودم ندیدم همیشه لبه پرتگاه بودم انگار سر همین دودلیش خرجم نکرده مثلا بینیم عمل کنم اینا حتی چند ساله من یه مانتو نخردم امیال میخواستم بخرم گفت نه موند بعدش حرف جدایی اورد 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
من بودم زمینه های ظهورو فراهم میکردم این الان بره تو شهر با کلی شماره برمیگرده خونه 😂

دقیقاا

من خیلی معمولیم اونوقت میگردم تو فامیل میگم من هیچکدومتونو در حد خودم نمیبینم 🤣🤣🤣چطور روتون میشه خواستگاری کنید 

دیگ اگ فیس استارترو داشتمااا🤣

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️