2777
2789
احتمالا مهرطلبه .یه روز پشیمون میشه فقط امیدوارم دیر نباشه

بخدا اینقد پر بازدید شده من خودم چقد نصحیتش کردم ولی فایده آیی ندارع سالهاست اوضاش همینه کاش یکم کتاب می‌خوند مطالعه میکرد پاکدست گوش میداد میفهمید به هرچیزی بچسبی دور میشه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگره بهم گفته میرم بیرون دخترا بیرون نیبینم میام تو خونه ترو باهات حال نمیکنم

تو نچرال و زیبایی نکنه دوس داره دست کاری کنی؟خودت رو بدبخت نکنی ب حرفش چون در نهایت هر کاری بکنی این اقا تنوع طلب

دیوونه است ؟چند سالشه این 🤔یه بچه پانزده ساله اومدم تو ذهنم .چه طور تحمل کردی تا حالا دختر. هر بار میگه طلاقت میدم چون یکی دیدم از تو خوشگل تر ،من پر عیبم‌ ولی شوهرم اگه جرات‌ کنه بگه فلانی از تو خوشکل تره  از عصبانیت می کشمش 

چکار کرده

شوهرش گفت از خونه مادرم بریم بیرون ک طلاقت بدم خونه مجردی داشته باشم اینجا نمیتونم بعدا کاری کنم 

اینم بدو بدو گفت بریم

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ادم که همیشه جوون و سرحال نیست ادمیزاد مریضی داره پیری داره افنادگی داره چند صبا دیگه چطوری روش حسساب کنی بهش تکیه کنی 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

عزیزم   خواهرانه  بهت میگم    شَدیـــــد اعتماد به نفس  ضعیفی داری  جوری  که شوهرتم اینو فهمیدم و کردتش یه آتو

اونقدری اعتماد به نفس نداری که حاضری اینقدرررززر بهت توهین کنه   ولی بازم نخوای جدا شی

مگه خانواده ات دور از جونشون  مُردن که بعد این تحفه     بی کس و کار شی؟

متوجه نشدم. گفته رفتیم تو خونه جدید اقدام کنیم برا جدایی؟؟؟؟؟؟؟؟ 

چقد دمدمی مزاجه. اگه حمایت خونوادتو داری یا شغلی ک بتونی زندگی خودتو بچرخونی جدا شو. آدم ازدواج میکنه که به آسایش برسه نه که هر روز هر روز تن و بدنش بلرزه

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..
بخدا اینقد پر بازدید شده من خودم چقد نصحیتش کردم ولی فایده آیی ندارع سالهاست اوضاش همینه کاش یکم کتا ...

درسته ...هر سری حرفهای تکراری .یه قدم برای شرایط زندگیش برنمیداره

شوهرت اختلال روانی داره وگرنه ادم سالم اینجوری رفتار نمیکنه با یه بیرون رفتن😐

بهم میگه میرم دخترا بیرون میبینم میام تو میبینم باهات حال نمیکنم یه بار میگه دردم اینا دوس دارم زنم شاعل باشه باهاش خونه بخرم  شریکی به اسم اون دگولی کمک یه بار میگه دردم زیبایی اما میگه فقط ده درصد .. یه بار میگه دردم  نمیدونم چیه 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک