2777
2789
عنوان

داداشمو اومدن بردن کمپ

169 بازدید | 31 پست

ظهر رو منو مامانمو بابام چاقو کشید .گل مصرف می‌کنه .قرص هم خورده بود حالش دست خودش نبود اصلا حریفش نبودیم ابرومونو برد.ماهم زنگ زدیم مامور اومد برد به زور شوکر و اسپری بردنش پاسگاه به مامورا فوش میداد.ازاینورم بردنش کمپ .خیلی گریه کردم خیلی ناراحتم ۲۰سالشه فقط بااینکه خیلی اذیت می‌کنه ولی دلم میسوزه براش دارم دق میکنم😭😭😭😭😭😭

ایشاله پاک برمیگرده پیشتون

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درکت میکنم عزیزم من همسرسابقم ۱۲بار کمپ رفتش هربار میشستم گریه میکردم بااینکه بدتراز برادرت سرم میورد

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
اشتباه میکنی خوشحال باش بردنش ترک کنهتا 6 ماه نزارید بیاد بیرونکامل از تنش خارج بشهراحت بشهاون بیمار ...

من همش فکرمی‌کنم اذیتش میکنن غذانمیخورم میگم از گلوم نمیره پایین

کمپی ک اونا بردن اونجا میزننش و برادرت کینه میکنه ازتون بعدش ک برگرده شرایط خیلی بدتر میشه

بهتره خودتون یه کلینیک ترک اعتیاد پیدا کنید ک متخصص داشته باشن انتقالش بدین اونجا حداقل اونجا شخصیتشو تخریب نمیکنن..

اره اومدن اینم چاقوکشیدروشون اونام شوکرزدن

از این جهت پرسیدم ه مامورا وارد خونه نمی‌شن مگر ما اجازه نداریم چون منم قبلاً از این اتفاقات افتاده بود برام

درجوانی پاک بودن شیوه ی پیغمبریست ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزگار