2777
2789
عنوان

ینی کسی نیست بیاد تاپیکم🫠🍃

19 بازدید | 7 پست

خواستم از توی گوگل بنویسم ولی گفته ننویسین و‌همه رو‌چک‌میکنم..اگه میشه اینو‌برام بنویسین ممنون میشمممم🥹🫂💞

حکایت زیر را بخوانید و آن را به زبان ساده بازنویسی کنید.

اعرابی ای را دیدم در حلقۀ جوهریانِ بصره که حکایت همی کرد که وقتی در بیابان راه گم کرده بودم و از زاد معنی با من چیزی نبود و دل بر هلاک نهادم که ناگاه کیسه ای یافتم پر مروارید. هرگز آن ذوق و شادی فراموش نکنم که پنداشتم گندم بریان است و باز آن تلخی و نومیدی که بدانستم که مروارید است.

در بیابان خشک و ریگ روان / تشنه را در دهان چه دُر چه صدف
مرد بی توشه کاوفتاد ز پای / بر کمربند او چه زر چه خزف

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشد بزار یکم صب کن

ممنونمممممم😍🙏🏻پس بیدارم تا بنویسم و براشون بفرستم🙏🏻🙏🏻

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

ینی یکی نیست باید چنلم😂❤️اگه تل داری درخواست بده لینکو بدم

شرمنده تل ندارم

ولب اگ ایتا و روبیکا هس بدع لینکشو :)

عزیزم زدم هوش مصنوعی خوب بخون جمله ها و فعل هایی که مشکل داره اصلاحش کن 
حکایت زیر به زبان ساده این گونه بازنویسی می شود:

روزی از عبور می‌کردم و دیدم یک عرب بیابانگرد در میان جواهرفروشان بصره نشسته است و با شور و شوق داستانی را تعریف می‌کند. او می‌گفت:«یک بار در بیابان راهم را گم کردم و هیچ غذایی را با خودم نداشتم. از شدت گرسنگی و تشنگی، فکر می کنم که مردم را برطرف می کند. بمانم بسیار خوشحال شدم، اما کیسه را باز کردم و دیدم از مروارید است، بسیار غمگین و ناامید شدم."

در بیابان خشک و بی‌آب، اگر کسی تشنه باشد، چه فایده دارد که دهانش را از جواهر یا صدف کنند؟ این جواهر تشنگی او را رفع نمی‌کند.برای مردی که هیچ آذوقه‌ای نیست و از گرسنگی افتاده است، چه فرقی دارد که در کمربندش طلا یا مهره‌های بی‌ارزش باشد؟ در آن لحظه، تنها چیزی که نیاز به آب و غذا دارد.

در بیابان خشک و بی‌آب، اگر تشنه باشی، چه فایده دارد که دهانت را از جواهر یا صدف کنند؟ برای مردی که هیچ آذوقه‌ای ندارد و از گرسنگی افتاده است، چه فرقی دارد که در کمربندش طلا یا مهره‌های بی‌ارزش باشد؟[1][4][5

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم زدم هوش مصنوعی خوب بخون جمله ها و فعل هایی که مشکل داره اصلاحش کن حکایت زیر به زبان ساده این گ ...

لطف کردی💛🍓