2777
2789
عنوان

بیاین فانتزی هایی رو بگین که هیچوقت بهش نمیرسین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 103 پست

من یه فانتزی هایی دارم که اصلا استغفراللله

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان که نه ولی قدیما خیلی شوهر کره ای میخواستمفکر کن اینو شوهر تصور میکردم🤣🤣

اینو فکرکنم خیلیا تصور شوهرش کردن😂

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
ی شب یلدا با ۳ تا بچه‌ام و پدرشون ک سالم بود میرفتیم مهمونی خونه پدر و مادرم ولی خوب متاسفانه پدروم ...

😢😢😢وای چه غمی رو کشیدی شما

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
ی شب یلدا با ۳ تا بچه‌ام و پدرشون ک سالم بود میرفتیم مهمونی خونه پدر و مادرم ولی خوب متاسفانه پدروم ...

چرا شوهرتون دیوانه شد ؟؟ چرا بچتون مرد؟؟

https://HarfBeMan.pw/@SUJxQTQ3NElJL1FtRHhjWVRYT1R3UT09 حرفی سخنی هرچی...

آرزوم بود تو یه کشور خارجی پیشرفته به دنیا میومدم بطوری که اصن نمیدونستم ایران کجاس نمیدونستم عزاداری یعنی چه نمیدونستم تورم چیه نمیدونستم گرونی چیه نمیدونستم حجاب چیه و خیلی چیزای دیگه 🥲

آرزوم بود میرفتم مدرسه هاشون با اون امکانات خوب با اون ورزش ها و کمدهای مدرسشون ن اینجایی که نصف کتابا فقط درباره دین و مذهب و ...هس  🥺 آرزوم بود اونجا بودم و نمیدونستم ایران کجاس تا لازم نباشه اینقد غصه ایران رو بخورم💔🙂 

برا همین تصمیم گرفتم هیچ وقت ازدواج نکنم یا اگه کردم بچه دار نشم تا لازم نباشه بچم هم مثل خودم حسرت به دل بمونه و بگه خوش به حال خارجی ها💔

آنه شرلی هم نشدیم که ازمون بپرسن آنه تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...🙃