2777
2789
شهر ما فکر نکنم دکتر خوب باشه.تا یکیش هم خوب از آب درمیاد بعدش فورا میره

من اخه تو این سایتا نظرای مردمو میخونم یه دکتری بود همه به شدت ازش تعریف میکردن رفتم نوبتشو بگیرم دیدم زده اولین نوبت پنج ماه دیگه😐

خب شما بگید برای اموزش چه‌کار کنه ؟راه حل پیشنهاد بدید

میتونن شرح حال بیمارو فقط بهشون گزارش بدن و راه درمانشونو  ، یا اصلا دانشجوهای کمتر بفرستن یه اتاق، مثلا یه دستیار دکتری چیزی، نه اینکه طرفو محاصره کنن ، از اون طرفم میتونن اول رضایت خود بیمارو بگیرن بعد دانشجو بفرستن اونجا، اون بیمار بدبخت چه گناهی کرده تو این وضعیت جامعه که همه تو فشارن، مریضی ای که تحمل میکنه ، این وضعیتم تحمل کنه، همه مثل هم نیستن، شاید برا کسی مهم نباشه، اما یکی تا دو روز اضطراب بگیره تو اون جو باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقاحالا مگه خصوصی چیه؟ بخدا همین دکتر هست مطب خصوصی داره عصرا داخل مطب

عزیزدلم شما بیمارستان میری ۱۰۰ میدی ی چیز‌ناچیزش میره تو جیب دکتر

ولی تو مطب ۳۰۰ میدی مستقیم ب دکتر برای همین معطلی کمتر توجه بیشتر فرقش اینه

به امید روزهای خوش 💝

من. چی میگم‌شما چی میگی

کلا این دکترایی که دانشجو دورشون جمع میکنن خوب نیستن فامیل ما بیمارستان بستری بود یه دکتر همینجوری ۴/۵ تا بچه دانشجو مینداخت دنبالش میرفت بالا سر مریضا  اخرشم به خاطر قصور پزشکی امبولی کرد و فوت شد ، من هر جا همچین چیزی ببینم پیش اون پزشک برای درمانم نمیرم 

شهر ما فکر نکنم دکتر خوب باشه.تا یکیش هم خوب از آب درمیاد بعدش فورا میره

می تونی ویزیت آنلاین به یه متخصص زنان یا فوق تخصص غدد بگیری. شرح حال کاملت رو متنی براش می نویسی و عکس آزمایشاتو آپلود می کنی ، اونم قشنگ با دقت می تونه بررسی کنه همه چیز رو .

کلا این دکترایی که دانشجو دورشون جمع میکنن خوب نیستن فامیل ما بیمارستان بستری بود یه دکتر همینجوری ۴ ...

اخی عزیزم خدا رحمتش کنه

ی نفر از نزدیکان گفت میخواستن منو عمل کنن آمپول بیهوشی بزنن..یهو شروع گردن ب بارون اومدن شدید

همه ی پرستارا و دکترا منو ول کزدن از پنجره بارون و نگاه میکردن و عکس فیلم میگرفتن...

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕
دکترمنم همیجوره بخاطرسزارین مجبورم برم میگ بایدهر۲هفته یکباربیای وگرنه تحویلت نمیگیرم برازایمان هیچک ...

برن گمشن سر پسرم میرفتم پیش دکتر عارفی نمیدونم بشناسی بعضی وقتا بداخلاق بود اما خیلی حرفه ای بود و اصلا پولکی نبود،اینی ک میرم پیشش باید امپول مینوشت برام گفت قبلیا تموم شدن بیا دوباره بنویسم بخاطر اینک دوباره پول ویزیت بدم

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
خودتون میگین آموزشی، نسل بعدی کادر درمان از کجا مطالب عملی رو یاد بگیرن پس؟ ۱۰ سال دیگه شما نمیگی چر ...

آموزش هزار و یکی راه داره، شرایط اضطراری فرق داره، خوب این بیماری که معذبه تقصیرش چیه؟،حداقل قبلش از هر بیمار اجازه بگیرن که به حریمش تجاوز نشه، چیه کلی دانشجو نشسته دورش، حد اقل واسه هر دکتر یک یا دو تا دانشجو بفرستن

میتونن شرح حال بیمارو فقط بهشون گزارش بدن و راه درمانشونو ، یا اصلا دانشجوهای کمتر بفرستن یه اتاق، ...

ببین بیمارستان اموزشی اسمش روشه اذیت میشین می تونید برید خصوصی یا مطب 

اون چیزی هم که به عنوان راه حل پیشنهاد دادین کار عملی نیست بازم تئوریه !

اما باید دانشجو کمتر بفرستن اینو قبول دارم 

اگر بیشتر از ۵ تا باشه تو شهر ما قبول نمی کنه بخش 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
میتونن شرح حال بیمارو فقط بهشون گزارش بدن و راه درمانشونو ، یا اصلا دانشجوهای کمتر بفرستن یه اتاق، ...

دوست عزیز این طرحت رو تایپ کن مرتب و بانظم، بفرست وزارت بهداشت و وزارت کشور حتما بررسی کنن

بیمارستان آموزشی اسمش روشه، آموزشیه

اینکه درمان رایگان یا نزدیک به رایگانه توی این مراکز، به همین دلیله

اگر بنا به رضایت گرفتن باشه که شاید ۱۰ درصد رضایت بدن دانشجو بیاد توی اتاق درمان، تکلیف چیه اون وقت؟ وقتی شخص از سر در بیمارستانی که روش نوشته آموزشی رد میشه، یعنی رضایت داره به حضور دانشجو و رزیدنت و ...

تعداد کم هم مگه دست من و شماست؟ یه تعداد دانشجو این ترم باید فرضا لاین زنان رو بگذرونن، به خواست شما به دوتاشون بگیم تو بیا به بقیه بگیم بفرما برو؟

دوست عزیز نگران بارداری نباش طبق نظر پزشک تا حدی مشکل برطرف میشهمنم تنبلی تخمدان داشتم زیر نظر پزشک ...

خداراشکر 

اما من مشکلم بیشتز موهاص صورتم و جوش هاست ک بخاطر تنبلی ب وجود امده

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕
آموزش هزار و یکی راه داره، شرایط اضطراری فرق داره، خوب این بیماری که معذبه تقصیرش چیه؟،حداقل قبلش از ...

یعنی چی آموزش هزار راه داره😂 اونی که ده سال دیگه من و شمارو درمان میکنه راضی‌ای با جزوه و فیلم آموزشی تعلیم دیده باشه؟ 

خلبان رو هم بهش فیلم پرواز نشون بدن، بعد بفرستن توی هوا حتما با این طرز فکر

با هر دکتر یکی دو دانشجو هم میسر نیست، فرضا ۲۰ تا دانشجو این ترم بخش داخلی دارن، ۲ تا اتند هم توی این بخشه، ۱۰ تا با این میره ۱۰ تا با اون