2777
2789
تو تهران بعضی دکترا خیلی وقته دکترن (اگه حرف از تجربه س) ولی هیچی حالیشون نیست. اگه تونستی برو مرکز ...

دورم

تا استان ۵ ساعت فاصله داریم

تا تهران دیگع دو روز😂😂

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب این موهای صورتم پر شده چیچونه م موهای کلفت درآوردهرعایت کنم اینا خوب مبشه؟

هورمون مردانه ات زیاد شده

یه قرص هست میدن فکر کنم تستسترون..تنظیم میشه

من مجرد بودم موهای زائد زیاد بود کمرم خیلی جوش میزد..این قرص دادن بهم تنظیم شد

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
اونی که یه عمر پول بیمه داده برای اینه که نره مطب و بیمارستان بهش رسیدگی کنن، حالا تکلیفش چیه؟

فکر کنم هستن دکترایی که قراداد دارن با بیمه. .اونارو پیدا کنید

شخصا هرگز نه برا خودم نه بچه هام پامو بیمارستان نمیزارم...دکتر متخصص اونم شناخته شده و همیشگی داریم پیش همون فقط میریم

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
فکر کنم هستن دکترایی که قراداد دارن با بیمه. .اونارو پیدا کنیدشخصا هرگز نه برا خودم نه بچه هام پامو ...

نه هزینه ش دارم

ولی تو شهر ما همه حرف این دکتر میزدن ک من رفتم 

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕
یعنی چی آموزش هزار راه داره😂 اونی که ده سال دیگه من و شمارو درمان میکنه راضی‌ای با جزوه و فیلم آموز ...

عزیزم حرف شما متین، اما اینکه عملا اونجا کلاس درس راه بندازن و به بیمارم توجه نکنن درست نیس، الان این بدبخت که اینجا میگه هم هزینه کرده هم کلی معذب شده هم دکتر همه حواسش به دانشجو ها بوده و باهاش حرف نمیزده و فقط با دانشجوها صحبت میکرده ، این چه وضعشه، خوب دانشجو باید کمتر بفرستن که این بنده خدام الکی وقت و هزینه نزاره