2777
2789
عنوان

برای اینکه به خدا نزدیک بشید چیکارمیکنید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 40 پست
کسی که به بقیه توهین می‌کنه در هر زمینه ای کلا اون آدم کنسله

تازه ادعا می‌کرد اسلام کلا ظلم و ستمه درحالیکه خودش طرفدار اسرائیل و حکومتشه😑

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه آیه ای؟هرایه ای باشه؟

ی ایه وجود داره یااالله یا رحمان یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک انهم یرونه بعیدا و نراه قریبا و ی ایه از امام صادق هست اون ایه رو هم هر روز بخونید تا امام زمان رو بتونید ببینید و از شیعیان و پیروان واقعی حجت بن الحسن باشید و از بلایا در امان باشید تو نت سرچ کنید اللهم عرفنی هست

ی ایه وجود داره یااالله یا رحمان یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک انهم یرونه بعیدا و نراه قر ...

مرسی گلم خانوادگی عاقبت بخیر بشید❤️

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

تازه ادعا می‌کرد اسلام کلا ظلم و ستمه درحالیکه خودش طرفدار اسرائیل و حکومتشه😑

اصلا وارد چنین بازی ها و بحث هایی نشو 

بعضی افراد کلا یجوری هستن پر از انرژی منفی 

دوری کن ازشون 

بگو تو درست میگی 

از بعضی آدم ها بباز و از بازیشون خارج شو به شعور و وقت خودت احترام بزار

نه فقط در مورد مسایل دینی در مورد همه چی

اصلا وارد چنین بازی ها و بحث هایی نشو بعضی افراد کلا یجوری هستن پر از انرژی منفی دوری کن ازشون بگو ت ...

حق 

درسته من کم تجربه و کم سنم وقتم رو برا هرکسی میذارم تا راضی کنم ک فلان چیز درسته فلان نه

و تهش هم باز حرف خودشو میزنه 

برای همین تابع حرف شما منم دیگه اهمیتی نمیدم بهشون

حق درسته من کم تجربه و کم سنم وقتم رو برا هرکسی میذارم تا راضی کنم ک فلان چیز درسته فلان نهو تهش هم ...

نه فقط تو مسایل دینی 

تو مسایل زندگی زناشویی علمی عاطفی....

هر جا دیدی کسی کج فهمه به شعور خودت احترام بزار و ازش دوری کن حیف وقت و اعصاب و انرژی 

نه فقط تو مسایل دینی تو مسایل زندگی زناشویی علمی عاطفی....هر جا دیدی کسی کج فهمه به شعور خودت احترام ...

نصیحتت  بعنوان خواهر بزرگتر یادم میمونه❤️