2777
2789
عنوان

برای اینکه به خدا نزدیک بشید چیکارمیکنید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 40 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درسته از وقتی رفتم بیشتر تحقیق کنم همش چیزایی میگن ک شاخ درمیارم مثلا یکی گفت ارزش حضرت زهرا از نظر ...

واقعا منم جوابی برای این مورد ندارم شاید دلیلش اینه مرد سرپرست خانواده هست و نبودش برای اعضای خانواده خیلی مشکله اما بازم این دلیل کاملی نیست 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

درسته از وقتی رفتم بیشتر تحقیق کنم همش چیزایی میگن ک شاخ درمیارم مثلا یکی گفت ارزش حضرت زهرا از نظر ...

اینقدر خودت و درگیر جزییات نکن 

درباره همه چی تو زندگیت سعی کن آدم سختگیری نباشی وگرنه خودت عذاب می‌کشی...

دین فقط یه پناه برای تو 

خدا و ائمه کسایی هستن که میتونی هر لحظه ازشون کمک بخوای و بدون چشم داشتی بهت کمک میکنن

از زندگیت لذت ببر و ذهنت و رها کن 

از دید دیگه ای به مسائل نگاه کن

واقعا منم جوابی برای این مورد ندارم شاید دلیلش اینه مرد سرپرست خانواده هست و نبودش برای اعضای خانواد ...

اخه از این جهت برام سوال هست ک این جهان تنها بعد اقتصادی نداره بلکه بعد اجتماعی و معنوی هم داره

و چون انسان جاودانه میشه معنویت فقط میمونه و تو بهشت یا جهنم اقتصاد معنایی نداره

پس در اینصورت ارزش حضرت زهرا بیشتر از یه مرد معمولی هست 

اگرم نه پس در حالت کلی گفته ن تنها از بعد اقتصاد

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

اینقدر خودت و درگیر جزییات نکن درباره همه چی تو زندگیت سعی کن آدم سختگیری نباشی وگرنه خودت عذاب می‌ک ...

من رها میکنم ولی هرکی میفهمه مسلمونم مثلا میگه چرا اسلام میدونی چ کثافت کاری هایی میکنن و فلان بیسار

امروز با یه مسیحی ایرانی سر همین داشت بهم توهین می‌کرد 

حتی اگه بیخیال شم مردم بیخیال نمیشن

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

اخه از این جهت برام سوال هست ک این جهان تنها بعد اقتصادی نداره بلکه بعد اجتماعی و معنوی هم دارهو چون ...

عزیزم در قیامت حضرت زهرا زمانی که وارد می شن افراد غبطه می خورن که ای کاش فاطمی بودیم

من رها میکنم ولی هرکی میفهمه مسلمونم مثلا میگه چرا اسلام میدونی چ کثافت کاری هایی میکنن و فلان بیسار ...

خب نگو مسلمونی ، خارج زندگی می‌کنی ؟ طبیعیه اونا نسبت به دین اسلام بدبین هستن 

عزیزم در قیامت حضرت زهرا زمانی که وارد می شن افراد غبطه می خورن که ای کاش فاطمی بودیم

ان‌شالله امیدوارم عاقبت بخیر بشم و تحت تاثیر حرفها قرار نگیرم من هنوز خیلی راه های نرفته دارم 💔

من رها میکنم ولی هرکی میفهمه مسلمونم مثلا میگه چرا اسلام میدونی چ کثافت کاری هایی میکنن و فلان بیسار ...

در اخر الزمان دین رو رها نکن و زیاد هم با دیگران بحث نکن و راجع به دینت می تونی بیشتر تحقیق کنی تا راحت تر متقاعدشون کنی و ایه در زمان عیبت رو زیاد بخون تا شیطان وسوسه ها رو درونت ایجاد نکنه 

خب نگو مسلمونی ، خارج زندگی می‌کنی ؟ طبیعیه اونا نسبت به دین اسلام بدبین هستن

ن خودمم ایرانم

نمیشه ک نگم بالاخره اونم صددرصد دینی داره برا خودش 

ولی اینکه شروع میکنن ب توهین 

غیرقابل توجیهه

ان‌شالله امیدوارم عاقبت بخیر بشم و تحت تاثیر حرفها قرار نگیرم من هنوز خیلی راه های نرفته دارم 💔

ان شاالله با امام زمان زیاد صحبت کنید و زیارت عاشورا بخونید ان شاالله هممون عاقبت بخیر بشیم

در اخر الزمان دین رو رها نکن و زیاد هم با دیگران بحث نکن و راجع به دینت می تونی بیشتر تحقیق کنی تا ر ...

چه آیه ای؟

هرایه ای باشه؟

ان شاالله با امام زمان زیاد صحبت کنید و زیارت عاشورا بخونید ان شاالله هممون عاقبت بخیر بشیم

مرسی که وقت گذاشتی برام 

ان‌شالله عاقبت بخیری هممون🥲❤️🤲🏻