2777
2789
میشه منابع و کلاس هایی ک شرکت کردید رو بگید؟

من ورودی ۹۹ بودم عزیزم.

از ۳ ۴ سالگی پیوسته کلاس زبان میرفتم و تا ۱۵ سالگی تا ادونس ۳ کانون خوندم 

بعدم آیلتس دادم 

بعد دیگه همون منابع آیلتس و کانون زبان رو مرور کردم 

فقط کلاسای جمع بندی تاملند رو شرکت میکردم و یه کتاب و نترسیم از متن هم گرفتم که ریدینگ تمرین کنم .

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ب نظر نیست ب اماره کل استادای کنکور همین رو میگن

امار از کجا میاد اونوقت؟ از نظر استادا 

درصدا مشخصه دیگه 

دوست من ک ۴۰ هزار شده هم ی درصدی زده 

از ۵۰۰ ۶۰۰ هزار نفر ۹۰ درصد ک دیگه سیاهی لشکر نیستن

نصفی هستن

بودش هنوزم هست و هرسال این غول قراره گنده تر بشه

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

من انسانی بودم خیلی خوندم نه نبود

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
از ۶۰۰ هزار نفر ۱۵ هزار نفر درسخونن؟نه قبول ندارمبه نظرم دوبرابر ۳۰ هزار نفر به شدت درسخوننبه علاوه ...

تا ۴۰ هزار با قطعیت میگم درسخونن ،یا تکنیک بلد نیستن، یا زمان بندی، یا سهمیه ندارن:))) 

انقدررر رقابت تنگاتنگه

❤️هر کجا امضامو دیدی برام دعا کن لطفا❤️ آلان بیشتر از همیشه به دعاهاتون نیاز دارم 💚 صلوات فرستادی بگو برات جبرانش کنم💫
خوشبحالت

به قول مهران مدیری پوست ما کنده شد که به اینجا رسیدیم.😂🤦🏻‍♀️

کار یک شب دو شب نبوده دختر

چه شب بیداری هایی پشتش نبوده!

قطعا توام میتونی🩵

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

تا ۴۰ هزار با قطعیت میگم درسخونن ،یا تکنیک بلد نیستن، یا زمان بندی، یا سهمیه ندارن:))) انقدررر رقابت ...

دقیقا منم همینو میگم 

خودمم اولین کنکورم نیست هزار تام کنکوری دیدم با چه ای کیو هایی!

اما بی سهمیه 

بی ناعدالتی 

امار از کجا میاد اونوقت؟ از نظر استادا درصدا مشخصه دیگه دوست من ک ۴۰ هزار شده هم ی درصدی زده از ۵۰۰ ...

نصف خیلی کمتر 

اون اخریا شاید قشنگ تا ۳۰ ۴۰ هزار منطقه یعنی ۷۰ ۸۰ هزار کشوری جزو متوسط های روبه خوبن

❤️هر کجا امضامو دیدی برام دعا کن لطفا❤️ آلان بیشتر از همیشه به دعاهاتون نیاز دارم 💚 صلوات فرستادی بگو برات جبرانش کنم💫