2777
2789
من فارغ التحصیل ۴۰۲ ام سره زیست ۴۰۳ ۱ نمره بخاطر تغییر کتاب از دست دادمهنوز باسنم داره میسوزههمون ۱ ...

ای واااایییی

اره یه دو سه تا پاراگراف جدید اضافه شده بودن فک کنم

الان اینا اینجوری حرف نمیزدن تو اگه دوسم داشتی💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی کاشکی میگفتی بچه های تجربی بیان فقط:) 

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
عدالت اموزشی براشون شوخیه

:) 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
منم دانشگاه تهرانو میخوامچه شکلیه؟ 🥲

واسه من که شب و روز جنگیدم واسش قشنگه .

البته قبلا هم رفته بودم 

مادرم دانشجو بود اونجا 

ولی اینکه خودت بری و دانشجوش باشی یه حال و هوای دیگه ست.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

ای وااااییییاره یه دو سه تا پاراگراف جدید اضافه شده بودن فک کنم

خیلی دردناک بود برام😂😂🥲

سر امتحانای بعدی دقیق چک میکردم

اخه تو ۱ سال اینهمه تغییر 

اوایل آذر شروع کردم به چیز عجیب اینکه خیلی سریع همه چیو میفهممسال دوازدهم انگار خنگ بودم😂الان خیلی ...

حالم بده امتحان ترم دارم شنبه

فیزیکم تو دیواره تقریبا

ریاضی

چیکارکنمممم😭😭😭هیچ کاری نکردم تا الان

دهم تجربیم

ببین خیلی باهوشم واقعا بهم ثابت شده ولیییی جمع نکردم بلسن گشادمو خیلی استرس دارم چیکارکنممم

شنبه فعلا زیست دارم اون اوکیه

دوهفته بعد فیزیک

چهارشنبه سه هفته یعد ریاضی

همه امتحانام پشت همن نمیرسم بخونم واسه ریاضی

فیزیکم کلا استرس دارم

😭😭😭

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌

نبود نبوددد کاش پارسال میخوندم پشت نمی موندم کنکور عکس یک دماسنج داده بود میگفت این چیه 

واقعا سخت نبود 

نهایی ها اب خوردن عربی رو اصلا نخوانده بودم تو یک روز خوندم ۱۹.۷۵ 

اگه میخوندم ایتم زیر هزار بود

حالم بده امتحان ترم دارم شنبهفیزیکم تو دیواره تقریباریاضیچیکارکنمممم😭😭😭هیچ کاری نکردم تا الاندهم ...

اول اینکه از الان باید کنکوری بودن رو یاد بگیری و اشتباهای مارو تکرار نکنی 

اما نه با خفه شدن تو دریای استرس 

خودتو آروم کن 

فیزیک فیلم ببین کلاس برو با تمرین و تکرار جا میوفته برات 

امتحانا همینه مال ماهم همش توهم و بدون فورجه مناسب بود

همه بچه ها شرایطشون با تو بکیه

برد با کسیه که خودش رو نبازه

نبود نبوددد کاش پارسال میخوندم پشت نمی موندم کنکور عکس یک دماسنج داده بود میگفت این چیه واقعا سخت نب ...

مثل اب خوردن رو موافق نیستم

اما با تلاش و خوندن حل میشه اره