2777
2789
عنوان

به کراشم اعتراف کردم دستام داره میلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 35205 بازدید | 471 پست
لیاقت نداشت😂

نه بحث لیاقت نیست، به هزار دلیل ممکنه هنوز نخواسته باشه جوابی بده

ولی خیلی خوب گفتی پشیمون نشو 

من یکی اصلا موافق ناشناس اعتراف کردن یا با معرفی اعتراف‌نامه‌ی طولانی نوشتن نیستم 

به نظرم بهترین حالتش همینه که آدم غیرکلیشه‌ای، رها و با اعتماد به نفس، اوکی و آروم، و به شکل خلاقانه و خاطره‌ساز بره جلو 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیامش میدممیگم خیلی ممنون که کمک کردین زودتر به شناخت برسم و متوجه بشم در چه سطحی از شعور و شخصیت هس ...

نه عزیزم

برای چی باید این حرف رو بزنی؟

این حرف یعنی من تحقیر شدم و حالا می‌خوام تو رو تحقیر کنم

میخام بفهمه ادم بیشعوریه

چرا آدم بیشعوریه؟ 

شاید نیاز به زمان داره، یا نیاز به فکر کردن برای اینکه بدونه چجوری جوابش رو بگه

اصلا شاید الویتش نیست جواب دادن به دایرکت‌هاش

بلاخره آدم تایم و انرژی برای پاسخ دادن به همه‌ی پیام‌ها و درخواست‌هایی که از طرف غریبه‌ها براش میاد رو نداره که

چرا اخه خب🫤

الان دو حالت داره

یا هیچ‌وقت جواب نمیده، که خب تو درک می‌کنی به هر دلیلی نخواسته جواب بده

یا هم اینکه یه روزی یه چیزی می‌نویسه، که اون موقع میای بررسی می‌کنی با توجه به همه چی تصمیم می‌گیری چیکار کنی

ممکنه اون موقع اصلا تو بخوای ردش کنی، ممکنه هم همه چی به نظرت منطقی و اوکی باشه و بخوای ادامه بدی

درکت می‌کنم‌هااااا

من روی یکی از پسرهای اقوام کراش زدم، و از اون‌جایی که دختر منفعلی نیستم رفتم جلو (الان خداروشکر می‌کنم که نشد، چون از اقوامم بود و هم اینکه بقیه بفهمن نفهمن فشار روانی بود روم، هم اگه رابطه‌ای شکل می‌گرفت و تموم میشد سر مووآن کردنش به مشکل برمی‌خوردم، هم بعدها تغییراتی کرد که از نظر ظاهری دیگه الان تایپم نیست و حتی اون موقع هم با قدش مشکل داشتم ولی خودم رو قانع می‌کردم که اوکیه)

خلاصه من خیلی طبیعی و نامحسوس (به نظر خودم 😂🥲) دعوتش کردم چنل دیلیم تا با عقایدم و چیزی که هستم بیشتر آشنا بشه 

وقتی قبول کرد و عضو شد رو ابرا بودم، کلی رویا پردازی کردم (چه اشتباهی¡¡) و دیگه انتظار داشتم همین روزا رابطمون عمسق شه 

نه تنها عمیق نشد، که مدت‌ها بعد دیدم لفت داد

الانم حس بدی می‌گیرم (بیشتر برای جلب توجه‌هایی که کردم اون مدت از طریق دیلیم) تازه با اینکه تا جایی که من می‌دونم به کسیم چیزی نگفت (تا الان که یکی دو سال‌ می‌گذره) 

ولی ازش عصبانی نشدم و نمیشم 

می‌دونم که حق داشت نخواد 

از خودمم عصبانی نمیشم، بهتر بود رهاتر باشم خودم باشم و نخوام تظاهر کنم و غیرمستقیم جلب توجه کنم 

ولی از تلاش کردنم پشیمون نیستم خودم رو زیر سوال نمیبرم