2777
2789
عنوان

به کراشم اعتراف کردم دستام داره میلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 14418 بازدید | 382 پست
وااای رفتی ازش خواستگاری کردی رسما با این پیام ، همون پسرا هم با دست پس میزنن با پا پیش میکشن ، بعد ...

خواستگاری چیه

گفتم همو بشناسیم

شاید اصن بعدا خودم ازش خوشم نیاد

هیچی معلوم نیست 

مبتلا به فیلوفوبیا یعنی ترس از عاشق شدن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امثال رو امسال نوشتیمنو یاد یه خاطره انداختی🥺💔

واییی اشتباه تایپی شده🤦‍♀️ذهنم تو یه چی دیگه بود وگرنه انقداهم بی سواد نیسم😂

مچکرم از یاداوریت❤️🫂

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

امثال رو امسال نوشتیمنو یاد یه خاطره انداختی🥺💔

خوبه واس شما خاطرس من باهاش زندگی کردم و هرلحظه خودمو لعنت کردم که چرا نرفتم جلو چیزی بگم!!

چرا اخرین تلاشمو نکردم🙂

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

ایشالا😂😂😂

اسی خبری شد، خبرم کن😁🤪