2777
2789
عنوان

تجربه بیکاری همسر دارین

161 بازدید | 14 پست

الان دو هفته اس همسرم از کارش اخراج شده اونم بدلیل اینکه با مدیر عامل دعواش شد 

قبل از این دو هفته همه چیز خیلی اوکی بود واقعا هیچی کم نداشتم سفر خارجی لباسای مختلف طلا همه چی براه بود چون سمت خوب و سابقه خوبی داشت هرجایی سرکار نمیره 

الان یه روز خوبم یه روز بهم میریزم و با هم دعوا میکنیم 

امشب بهش گفتم اصلا با هم حرف نزنیم چون دعوامون میشه 

شما تجربه دارین ؟ توی اینجور مواقع باید چطور رفتار کرد 

من اصلا نمیتونم تایم زیاد بودنش رو تحمل کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو اوج کرونا کاسبیش کساد بود

باید مغازه رو می‌بست...

تو اون ایام جابجایی هم داشتیم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

مردها همین هستند باید برنامه کاریش مشخص باشه وگرنه زندگیش بیسرو سامونه و بهم ریخته است. بنظرم تو این مدت بیشتر درکش کنید و یک احساس همدلی ایجاد کنین. 

مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب 

گناه داره اون خودش خیلی فشار روش هست شما درکش کن

من چند ماه قبل بیکار شدم و میفهمم چه حس بدیه

اگه می تونید برای بیمه بیکاری اقدام کنید ولی خب طول میکشه تا جور بشه مثلا ۲-۳ ماه طول میکشه

ناراحت نشی ولی تا وقتی سرکار بود و خوب حقوق می‌گرفت و خوب برات خرج می‌کرد و طلا و سفر براه بود خوب بوده الان که بیکار شده تحملشون نداری؟؟؟؟ شریک زندگی چیه پس شریک خوشی ها فقط نباش شریک غم ها هم باش بالاخره کار پیدا میکنه

تو اوج کرونا کاسبیش کساد بودباید مغازه رو می‌بست...تو اون ایام جابجایی هم داشتیم

عزیز دلمی 

ان شاالله همیشه زندگی بر وفق مرادتون باشه بانوجان ❤❤❤به حق شاه مردون 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
عزیز دلمی ان شاالله همیشه زندگی بر وفق مرادتون باشه بانوجان ❤❤❤به حق شاه مردون

فدااای تو بشم مهربونم

الهی روزگار واسه همه خوب و شیرین باشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
فدااای تو بشم مهربونمالهی روزگار واسه همه خوب و شیرین باشه

الهی آمین عزیزم

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری