2777
2789
عنوان

امشب با خانوادم دعوا کردم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 28 پست
آخ نکن دختر یه روزی بچه دار شی از غم و غصه ی تنهایی دلتنگ میشی دوس داری هرروز بری خونه بابات حال هوا ...

اخر هفته کلی مهمون دارن قرار بود برم کمکشون مادرم مریضه من بهشون گفتم بهتون احتیاج ندارم منظورم این بود اونا برا کارشون ب من احتیاج دارن بابام فک کرد برا پولی ک بهش دادم منت گذاشتم. اتفاقا دعوای امشب اصن بخاطر بچم بود بخدا وقتی تایپ میکنم اشکام همینطور میرن

الان بهشون زنگ زدم گفتم منظوری نداشتم😔😭

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
عزیزم درکت میکنم الان خودت خیلی ناراحت تر از خانوادت هستیولی چیزیه که شده و گذشته رو نمیتونی عوض کنی ...

زنگ زدم بهشون. گفتم منظوری نداشتم دلم داشت میترکید😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخر هفته کلی مهمون دارن قرار بود برم کمکشون مادرم مریضه من بهشون گفتم بهتون احتیاج ندارم منظورم این ...

عب نداره کاریه ک شده آخره هفته برو از دلشون در بیاد میگذره... 

خدایا چاکرم دوباره معجزه کردی ❤️

اخر هفته کلی مهمون دارن قرار بود برم کمکشون مادرم مریضه من بهشون گفتم بهتون احتیاج ندارم منظورم این ...

ان شا الله تا جمعه از دلشون درمیاد عذر خواهی هم که کردی

جمعه خودتو بزن به اون راه برو کمکشون انگار هیچی نگفتی🤣

ان شا الله تا جمعه از دلشون درمیاد عذر خواهی هم که کردیجمعه خودتو بزن به اون راه برو کمکشون انگار هی ...

ممنون عزیزم♥️

خودت رو در شرایط اینجوری قرار نده

دیدی داره بد میشه صحنه رو ترک کن

اصلا بحث رو شروع نکن.

جواب نده تا بدتر نشه

نزارربالا بگیره ک اینجوری رفتار کنی

رو خودت کار کن صبور باشی

میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی

خودت رو در شرایط اینجوری قرار ندهدیدی داره بد میشه صحنه رو ترک کناصلا بحث رو شروع نکن.جواب نده تا بد ...

من هی میرفتم تو اتاق اونا تا یچیز میگفتن باز میومدم بیرون حرف میزدم اصلا نمیدونم چم شده بود فقط حرص میخوردم و حرف میزدم 😓