yeldizargun مدیر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 2238 عنوان بیاین که ییلدیز برگشته سوالای حس شیشم رو جواب بده | مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 271 پست بعد مدتها و کلی درخواست دوستی و پیام که بیا جواب بده سلامبپرسین عزیزای دلم دیروز | 20:19 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترکیده9کرار عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 2157 فرهنگیان بلهعلوم اجتماعی نمیدونم گلم جنسیت نی نیم وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم
razia عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 3182 به نظرت دوستم دارهچی درمورد رابطه ی منو امیر حس میکنی بهم بگوبه نظرت چجور پسریع چه شخصیتی داره 💗نامزد امیرم 💗 "در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
خانوم_حسینم1 عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 1171 تو شدی مامان دومشاینقد نازشو میخری و قربون صدقه اش رفتی پرروش کردیاون باید واسه رسیدن به تو بجنگه دخ ... وای خدایا درستههه😭چیکار کنم بنظرت چطور رفتارمو تغییر بدم؟؟؟ میشه بگی باباش بالاخره راضی میشه یا نه؟ کی راضی میشع؟ ی مدت نیستم، قلبم خیلی شکسته:)دعا کنید حالم زودی خوب بشه برگردم نی نی سایت🫠💔
yeldizargun مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 2238 درمورد شخصیتم لطفا بگو و حست نسبت به من چی هست کی ازدواج میکنم؟ صبوووور خیلی صبورچقد غصه بقیه رو میخوریول کن بابا هرکی مشکل خودشو بلده چجوری حل کنهوقتی که قلبت از علاقه ادم قبلی کاملا پاک شه
zee1234 عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 1407 صبوووور خیلی صبورچقد غصه بقیه رو میخوریول کن بابا هرکی مشکل خودشو بلده چجوری حل کنهوقتی که قلبت از ع ... عزیزم میشه منو هم جواب بدی واقعا نیاز دارم بشنوم به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم
پانتا۷۷ عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 1584 شغلم در اینده؟ تا وقتی که نوبت من شه،با خوشحالی واسه همه دست میزنم.🫀
yeldizargun مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 2238 حست نسبت بهم چیه متاهلی ننه؟به شوهرت بددل نباش دوست داره بخداااا
rr_ssa عضویت: 1402/06/09 تعداد پست: 2298 صبوووور خیلی صبورچقد غصه بقیه رو میخوریول کن بابا هرکی مشکل خودشو بلده چجوری حل کنهوقتی که قلبت از ع ... همش درسته فقط من به یکی علاقه دارم که الان با هم هستیم یعنی با این فرد ازدواج نمی کنم؟
حسینی_باااای عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 5627 عزیزم برا منم بگو لطفا 🥲حس کسی که دوسش دارم بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم ؟اصلا بهم فکر میکنه یا دلتنگم میشه ؟
razia عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 3182 به نظرت دوستم دارهچی درمورد رابطه ی منو امیر حس میکنی بهم بگوبه نظرت چجور پسریع چه شخصیتی داره ؟؟؟ 💗نامزد امیرم 💗 "در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
zee1234 عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 1407 متاهلی ننه؟به شوهرت بددل نباش دوست داره بخداااا اسی کاش جواب منم بدی از خصوصیات ظاهر م چی حس میکنی یا اخلاقم ماه و فصل تولدم ایا به عشقم میرسم ؟ خونوادش برام پاپیش میذارن ؟عشقم واقعا دوستم داره یا بنا به دلایل دیگه میاد سمتم ؟ به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم
_ورتا_ عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 802 صبوووور خیلی صبورچقد غصه بقیه رو میخوریول کن بابا هرکی مشکل خودشو بلده چجوری حل کنهوقتی که قلبت از ع ... ✨️✨️✨️حس ششمی عزیز جواب منو هم بده برام جالبه ولی تابحال جواب نگرفتم به نظرت کار قبلیم رو دوباره شروع کنم یا برای کار جدید که وابسته به درسه وقت بذارم ؟کی ازدواج میکنم ؟حس اکسم چیه؟ 😅 اینو🦊 دوسش دارم 😁زیاد استفاده میکنم ❤️
razia عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 3182 به نظرت دوستم دارهچی درمورد رابطه ی منو امیر حس میکنی بهم بگوبه نظرت چجور پسریع چه شخصیتی داره ؟؟؟؟ 💗نامزد امیرم 💗 "در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
حسینی_باااای عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 5627 اسی راجب من چی حس میکنی ؟دبیری میرم یا اموزش ابتدایی ؟شغل و مشخصات همسر ایندم چیه ؟ نحوه اشناییمون چه زمانیه ؟ لطفا هرچی حس میکنی بگو ممنونم 🌼
yeldizargun مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 2238 سلام عزیزم خوبی از ماه یا فصل تولد من چی حس میکنم و همجنین از خصوصیات ظاهرم ؟؟؟ بچه ها من رمال نیستم به قرانمن انرژی حس میکنم سوال ازاردهنده ازم نپرسینمن به قلبم و خدا تکیه میکنم چیزی که بهم القا میشه رو از آینده بگم مجبور نیستین به حرفای من اعتماد کنینفقط تنها چیزی که ازت حس میکنم قد نسبتا کوتاه و بدن لاغره