2777
2789
عنوان

همسرم خیلی گاو و نفهم شده واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 2026 بازدید | 86 پست
میتونم بنویسم و چت کنمنمیتونم حرف بزنمدیدی یه حالتیه آدم نمیدونه اصلا چی بگه؟همونمیعنی صدا ازت درنمی ...

دیگه وقتی با کسی میری زیر یک سقف نمیتونی هر موقع دلت خواست هر طوری رفتار کنی. بهتره یکم کوتاه بیای و تلاش کنی حرف مشترک پیدا کنی. لاقل  ازش بخواه ببرتت بیرون یا خرید. شاید اینطوری بفهمه دوسش داری هنوز.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نهشرایطشو نداشتم کلااز پنج شنبه همینه حالمقبلا پیش دوستام و خودش خیلی بگو بخند میکردم و پرحرف بودمال ...

پستهای قبلی تو دیدم، عزیزم کاری که شده... نارحتیتو درک میکنم اما فایده اش چیه!؟ بهتره بری سر خاکش و کمی باهاش حرف بزنی و برای آرامش روحش خیرات بدین، اگر ممکنه همسرتون هم یک ختم قرآن برداره حالا یا خودش میخونه یا هزینه پرداخت کنند کسی به نیابت بخونه و تقدیم کنه!

پستهای قبلی تو دیدم، عزیزم کاری که شده... نارحتیتو درک میکنم اما فایده اش چیه!؟ بهتره بری سر خاکش و ...

نمیدونم

فقط انگار مغزمو از کار انداختن

هی هرشب کابوس و خوابای عجیب غریب

بیدارم که میشم صدام درنمیاد

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
نمیدونمفقط انگار مغزمو از کار انداختنهی هرشب کابوس و خوابای عجیب غریببیدارم که میشم صدام درنمیاد

فدات شم، اینجوری نکن با خودت... این وسط تو بی تقصیرترینی! بهتره برای آرامش روحش دعا کنی... شاید مصلحت خدا این بوده، اگر خودکشی میکرد چی؟ اینجوری زندگی بعدیش هم تلخ میشد

داستانش زیادهتو تاپیک قبلیام هسسر گندکاری چن سال قبلشکلا لال شدم

شما رو درک نمیکنم 

اون خانم خودشون بر اثر حادثه فوت شدن 

شما شدین قاضی و پریدین به همسرتون

اگر از ارتباط اونا ناراحت باشین باز معقول تره برام 

علت مرگ اون خانم ربطی به همسرتون نداره 

خود خانم مقصر بودن 

حالا نمیشه پشت متوفی صحبت کرد 

ولی حرفای بدی به همسرتون زدین

حالام که گذشته 

هر چه دیرتر آشتی کنین فاصله بیشتر میشه

به فکر زندگی خودتون باشین کلا

احساسی تصمیم نگیرین و رفتار نکنین 

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

فدات شم، اینجوری نکن با خودت... این وسط تو بی تقصیرترینی! بهتره برای آرامش روحش دعا کنی... شاید مصلح ...

💔💔

کاش اون شب الکی پیگیر نمیشدم که بفهمم جریانو

همش میگم چطوری تونسته

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨