2777
2789
هوا خیلی سردهکافه و رستوران هم انقدر رفتیم تکراری شده

عزیزم به بچه ات حس امنیت بده ماهم اصلا اطرافیان پایه ای نداریم ولی دلیل نداره غصه بخورید

با دخترت ببرو‌فروشگاه ژله انتخاب کنه یه مقداذم تنقلات . یه کیک خونگی درست کن یا از بیرون بخر یه شام مورد علاقه دخترت هم بپز فیلم نگاه کنید و از کنار هم بودن لذت ببرید

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عامو ولم کن من با کسب تجربه زندگی ۲۲ساله تازه فهمیدم اقوام و...بدرد لای جرز دیوارهم نمیخورن بچه هامو ...

وای نمیدونی چقققدر بهش فکر کردم

حداقل میگی شهر غریبم راااحت میشی

نه که تو شهر خودت انقدر بی کس باشی

به بچه هاتم میگی ما شهرمون دوره

نه بخای بگی کسی را نداریم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باور کن منم بغض میکنم گلهی اوقاتمیبینم هم برا یلدا برنامه دارن رفت و امد دارنما هیچچچچی

🥺🥺🥺درک میکنم ولی اشکال نداره سعی کن خودتو شاد بگیری دخترتم گناه داره ژل یلدایی درست کن غذای مورد علاقش و.... براش آهنگ بزار نزار افسرده شه

خدایا شکرت❤🌹
وای نمیدونی چقققدر بهش فکر کردمحداقل میگی شهر غریبم راااحت میشینه که تو شهر خودت انقدر بی کس باشیبه ...

آره خب منم همینارو دیدم گفتم کسی که منو بچه هامو نخواد آرزو دیدنشونم به دلشون مینشونم الان پسرم ۷ماهشه هیچکدوم اقوام شوهرم ندیدنش فقط مادرشوهروپدرشوهرم دوبار بعد زایمانم دیدن

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

شما تنها نیستید مادرتون را دارید اما بخاطر تنبلی،،،. خودتون 

رو از رفت و آمد باایشون محروم میکنید چه میشه کارهای اونا رو انجام بدید و هم به بچه هاتون خوش بگذره هم به مادرتون  یا از مادرتون دعوت کنید بیاد خونتون 

شما تنها نیستید مادرتون را دارید اما بخاطر تنبلی،،،. خودتون رو از رفت و آمد باایشون محروم میکنید چه ...

همممش اونجاییم

اصلا انگار کارگر مامانم شدم

اما الان میگه برا شب یلدا دوروز زودتر بیا

خونشونم همیشه کثیفه

اما دخترم میگه دوست دارم یجا دعوت شیم

نه که بریم خودمون کار کنیم 

یکسری جاها جاهای فرهنگی شب یلدا جشن دارن برید اونجا مادرت رو هم لبر

مامانم تنها نیست

بابامم هست

اونم مریضه بسختی

یه برادر مجردم دارم که همیشه عصبانیه

اصلا میریم خونشون کوفتمون میکنه انقدر که داد میزنه