2777
2789
عنوان

ترخدا مگ مسلمون نیسین کمکم کنین راحت بشم ازین

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 32 پست

☀️ آیت الله بهجت (ره) :

7 توصیه از آیت الله بهجت برای دفع شّر #جنیان و #طلسمات و همین طور برای جلوگیری از #سحر و #جادو  و #چشم_زخم دستورات عامی فرموده اند که به این شرح است :

1⃣ هنگام اذان در جایی که زندگی میکند ، با صوت جهر و آشکار (صدای بلند مثل نماز صبح) ، اذان بگوید.

2⃣ پس از نماز صبح 50 آیه از قرآن را به صوت جهر و آشکار (صدای بلند) تلاوت نماید.

3⃣ دو سوره ی معوذتین (فلق و ناس) را بخواند.

4⃣ پیش از خواب 4 قل (یعنی سوره های کافرون ، توحید ، ناس و فلق ) را بخواند .

5⃣ همراه خود (مثلاً در جیبش) قرآن داشته باشد.

6⃣ #آیة_الکرسی را فراوان بخواند و آن را #نوشته و در #خانه #نصب کند . { آیة_الکرسی 3 آیه است تا فیها خالدون }

7⃣  وی در دستور دیگری فرموده اند که برای #دفع_چشم_زخم و #طلسم ، #صدقه دهید و تکرار #معوذتین و تکرار #لا_حول_و_لا_قوة_الا_بالله را انجام دهید.

🍃🍃🍃🍃🌹🍃🍃🍃🍃

کپی با ذکر صلوات به نیت سلامتی و تعجیل امر ظهور امام زمان

[QUOTE=364903220]گلم رفتم حمام با گلاب وسرکه بشورم خودمو؟سرکه بخورم؟[/QUOTE فتی حمام توی وان آب بریز بعد سرکه بریز خودتو بشور اگه جادو داشته باشی اذیت میشی اعصبی میشی  گلاب توخونه آسپری کن وخودت هم بزن هم بخور سرکه ی خانگی باشه بهتره بخور اگه خوب نشدی هرچی دلت خواست بگو نماز اول قت بخون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=364903220]گلم رفتم حمام با گلاب وسرکه بشورم خودمو؟سرکه بخورم؟[/QUOTE فتی حمام توی وان آب بریز ...

مرسی ❤

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂