2777
2789

میشه تروخدا هر موقع وقت کردی درخواستمو قبول کنی؟

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚دوستای عزیزی که مخالف نظرم هستید،عقده ای ها،عصبی ها،کسایی که هنوز اندازه گاو نمیفهمن،ریپ نزنیددددددددددد حوصله تعلیقی ندارممممم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واینکه حرف شد من یه حرفی زدم ،یهو تو فکر رفت وگفت آدم تا زیر سقف نره نمیتونه متاسفانه بشناسهفهمیدم ب ...

گفته بودم خیانت و قبل از شما وارد رابطه بوده پس درست بود 

بله بهم میرسین بوی عروسی به مشامم خورد 🫡

جدی یا الکی ؟ 

اهل سیگار و مشروب و ... است ؟

رفیق بازه ؟ مغروره یا نه ؟

از ظاهر و رفتارش چی حس میکنی ؟

چرا وقتی ازش سوال کردم جوابمو نداد ؟ نشنید ؟

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

جدی یا الکی ؟ اهل سیگار و مشروب و ... است ؟رفیق بازه ؟ مغروره یا نه ؟از ظاهر و رفتارش چی حس میکنی ؟چ ...

ازدواج رو حس کردم رفیق باز بله ظاهر ساده سیگار نه مشروب گاهی اوقات مغرور بله 

ازدواج رو حس کردم رفیق باز بله ظاهر ساده سیگار نه مشروب گاهی اوقات مغرور بله

به نظرت برای صحبت کردن خودش میاد جلو ؟ یا من پیشقدم میشم ؟

چرا وقتی ازش سوال کردم جوابمو نداد ؟ نشنید ؟

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

نه منظورش خانومش بوده من حرف ازدواج زدم گفتمباید ا مو شناخت ،،یهو رفت تو فکر با نارحتی گفتیعنی تو زن ...

از خانمش راضی نیست ولی طول می‌کشه جدا بشه به شما هم فکر می‌کنه ولی با فکر منافع خودش 

به نظرت برای صحبت کردن خودش میاد جلو ؟ یا من پیشقدم میشم ؟چرا وقتی ازش سوال کردم جوابمو نداد ؟ نشنید ...

مغروره شنید ولی غرورش نزاشت جواب بده اگه شما پیشنهاد بدید فکر نکنم بیاد جلو