2777
2789
عنوان

اگرکسی از شما تعریف کنه خوشتون میاد❓

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 45 پست
سلام پخمه باشه نه

ترسواعه کلا با بچه های کلاس نمیتونه ارتباط برقرارکنه. دختر تنهاییه کسیو نداره

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

اره ولی همون که خودت گفتی فقط خوشش میاد ولی عاشقت نیست

خب اتفاقا من همون کسیم که مضطربم و دوستی ندارم..میخوام دوستب شم باهاش اما اینکار مگه چاپلوسیه؟

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نوچ

چرا❓

من کلا یکی ازم تعریف میکنه فرار میکنم

😐😐

نمیدونم🥴

خب برای صجبتتون یه دلیل منطقی میارید؟

چرا❓

تعریف میکنه خب خوشحال میشم قلبم اکلیلی میشه

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷پروفایل خودم هستم کپی نکنید🐣

اهان دختره من فکر کردم پسرهنه بدم نمیاد سعی میکنم باهاش دوست باشم منم

اما خب صحبت نمیکنیم باهمدیگه

اون یه مدت یه دوستی داشت، اونم خب نمک نشناس بود فقط میگفت ستایش همکلاسیمه دوستم نیستش که

منم یه دفترشو خوندم درموردمن گفته بود، رفتم گفتم (ماهمکلاسی هستیم) یعنی من دوستِ تونیستم

عزیرم هم طرف مقابل و هم تودت چندسالتونه

17

اما خب صحبت نمیکنیم باهمدیگهاون یه مدت یه دوستی داشت، اونم خب نمک نشناس بود فقط میگفت ستایش همکلاسیم ...

هر جوریه همونطور باش باهاش

در کل سعی کن دشمن نتراشی برا خودت

در حد همون سلام علیک خوبه

تعریف میکنه خب خوشحال میشم قلبم اکلیلی میشه

اما اینکار بنظرتون چاپلوسیه؟

اما اینکار بنظرتون چاپلوسیه؟

بستگی به لحن داره هااا

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷پروفایل خودم هستم کپی نکنید🐣

هر جوریه همونطور باش باهاشدر کل سعی کن دشمن نتراشی برا خودتدر حد همون سلام علیک خوبه

خباون بهم گفت ماهمکلاسی هستیم یعنی میخواد بگه من دوستت نیستم یا میخواد منو ناراحت کنه