2777
2789
عنوان

بچه‌ها من حالم از خودم بهم خورد یه لحظه میایید

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 40 پست

من جای دوستت قلبم شکست.طفلی حتما منتظر بوده

اتفاقا الانم دیر نیست.براش یه کادوی خوب بگیر و بگو اون موقع شرایطشو نداشتم و عذر خواهی کنی.اتفاقا کلی خوشحال میشه چون یادت مونده که جبران کنی براش

جبرن کن براش هرچی زودتر

و با اون یکی هم مثل خودش رفتار کن نمیخواد ۲۵۰ تومن خرج کنی

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونممم که چرا تولد اون برام اینقدر بی اهمیت بود و تولد اون دوست داشتم سریع بخرم بدم بهش نمیدونممم ...

شاید چون از حضور اولی توی زندگیت خیالت راحت بود و مطمئن بودی که از دستش نمیدی

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...
ولی خب قسم خوردم دیگه با اون دوستم ارتباط نداشته باشم اونم کادو رو دادم که از سرم باز کنم منت اش نم ...

اشکال نداره اصلا بعضی وقتا بدون هیچ غرضی این اتفاق میوفته  درکت میکنم از این ب بعد هوشیارباش ی کادو خوب برا دوستت بگیر برو خونشون بهش بده بگو اینو دیدم یاد تو افتادم گفتم بگیرمش واست بهت میاد تولدتم ک جورنشد از خجالتت دربیام میتونی حتی ی رستوران یا کافه دعوتش کنی این دوستتو هواشو داشته باش طولانی شد بیا کامنت بعدی تا بهت ی تجربه بگم

بببین  متاسفم واقعا دیدم کسایی رو  یا خیلیا اینطوری شدن 😑😑😑

چششون به وضع مالی طرفه اگه خوب باشه حتی اگه چشماتو دربیاره باز میگن این حواسش نبوده دستش خورده 

ولی طرفی که وضعش پایینه تا ته دستشو بکنه توعسل بزاره دهنشون میگن تلخه 

مردم چششون فقط وضع مالی طرف ومیبینه   دیگه به معرفت وانسانیت طرف نگا نمیکنن 

واقعااا کارت خیلییی بد بوده خیلییی حق داری از خودت بدت بیاد 😑

چقد دلم برا اون یکی دوستت سوخت 😶

عاقا من ی دوست ب اصطلاح صمیمی داشتم ک دو سه شال پشت هم هروقت تولدش میشد ی دوست مشترک احمق دیگمون منو میبرد کادو براش میخریدیم میبردیم خونشون  با احترام بعد این ب ی ورشم نبود تولدامون. دریغ از ی جوراب منم دیگه مث خودش شدم 

ی دوستیم داشتم ک واسه تولدم باز با ی دوست مشترک دیگه برا من ی چیز نمیگم بی ارزش ولی قیمت پایین اوردن و همزمان خبردارشدم برا دوست دیگمون ی چیز گرون گرفتن خب طبیعتا ادم بهش برهم نخوره دلش میشکنه چون من خیلی خیلی هواشونو داشتم ولی خب یکی از همونا متوجه شد و بعدش برا ی هدیه دیگم خرید  بخدا بحث گرون ارزونی نیس بحث احترام و قدرشناسیه

واقعا ؟ پیام کافی بود؟ گفتم منت اش نمونه تو سرم

از نوع کادو و برخوردش واسه دادن مشخص بود ک ذره‌ای اهمیتی برات قائل نبود! 

ولی خب اون دوستت واقعا مشخصه ک تو براش مهمی و یجوره خاص دوستت داره. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.