2777
2789
عنوان

بچه‌ها من حالم از خودم بهم خورد یه لحظه میایید

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 40 پست
کارت بشدت زشت بود، ولی یجا خوندم ما کسایی ک بهمون بی محلی میکنن رو بیشتر اهمیت میدیم بهشون. واسه من ...

واقعا ؟ پیام کافی بود؟ گفتم منت اش نمونه تو سرم

خودتو بخاطر یه پسر خورد نکن ❤️
اره باید براش یه چیزی بگیرم حتما

یه چیزی؟ از لحنت بدم اومد ، خوب بگرد ببین چی دوست داره ، براش بخر ، برای اشتباه کارت یه کادو هم واسه شب یلدا براش بخر .فقط اون حرکتت که برا اونی که جوراب واست خریده ، رفتی ۲۵۰ هزینه کردی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جدن به این نتیجه رسیدم خوبی زیاد خوب نیست همیشه خوب نباشید

خوبی زیاد خیلی هم خوبه، منتهی آدم باید نگاه بکنه ببینه طرفش لیاقتش داره یا نه 

این جملات زرد به خورد همه ندین خواهشا😂😂

اینکه یکی لیاقت خوبی نداره چه ربطی به خوب بودن اون بنده خدا داره

وآسه جوراب ۱۸ تومنی ۲۵۰ تومن دادی که منت نباشه یه کادو ارزون مثل خودش میدادی دستش حالش جا میومد

نمی‌دونم بخدا و الان بشدت پشیمون ام که چرا اونهمه پول دادم

الانم دیر نشده...بهتره لطف اون دوستت رو زودتر جبران کنی ...هرچند فکرنکنم اون اصلا انتظار جبران ازت د ...

نه والا بحث پول نیست فکر میکنم چون زیاد بهم خوبی کرده دیگه به چشمم نمیاد

تو به آدمی که بهت ارزش و بها داد و واقعی بود توجهی نکردی و یه دوست فیک رو چسبیدی ک فکر میکنی دوستته

و تا زمانی اینجوری باشی از دوستیات اونقدذ ضربه میخوری تا درسشو بگیری

اندی: یه چیزی هست درون تو که اونا نمیتونن بهش برسن یا لمسش کنن،اون ماله توعه !رد : درباره چی صحبت می کنی؟اندی: امید ⭐️🐋                                                       وطنم رها خواهی شد شاد خواهی شد..✨                            من یه دختر آزاده ام🙋🏻‍♀️ ‌/                                                   🌸اتفاقا ناراحت شو،بذار حس غم و دلتنگی و عصبانیت خفه ت کنن،اون آهنگی که غمگینت میکنه چون باهاش خاطره داری رو پونصد بار گوش بده،تمام اتفاقای بدی که بهت آسیب زدنو هرشب قبل خواب مرور کن.برای نبودن یه آدم تو زندگیت که هنوز توی قلبت نمرده غصه بخور،با کله برو توی خطر،توی تمام حسای بد و با سلول سلول بدنت حسشون کن. احساساتتو نادیده نگیر. با تموم وجود زندگیشون کن تا تایم طولانی که باید برای اتفاقای بد بگذرونی بگذره.تا بتونی برای همیشه بپذیریشون و یه نفس راحت بکشی. تا توی ذهنت برات تموم شن یجا.فرارنکن.واسا از حقیقتای تلخ زندگیت و احساساتت کتک بخور.چون اگه نادیدشون بگیری تو ذهنت برات حل نشن،یا یه مدت براشون ناراحت نمونی حسودیشون میشه و دیر یا زود دوباره بهت حمله میکنن و نابودت میکنن،به تازگی روز اول..🌸
خوبی زیاد خیلی هم خوبه، منتهی آدم باید نگاه بکنه ببینه طرفش لیاقتش داره یا نه این جملات زرد به خورد ...

یکی بمن همچین خوبی کنه خیلی بیشتر جبران میکنم 

یکی بمن همچین خوبی کنه خیلی بیشتر جبران میکنم

همین والا، کجا ذات ادماست، من تو اطرافم هر دو‌نوع آدمو دیدم، اگه ذات باشه که باید اکثریت این شکلی باشن ولی نیستن 

حالا بقیه معتقدن ذاته در صورتی که اصلا اینجوری نیست، کمبودهای شخصیتی رو که نباید بندازیم گردن ذات

ولی خب قسم خوردم دیگه با اون دوستم ارتباط نداشته باشم اونم کادو رو دادم که از سرم باز کنم منت اش نم ...

میخوای باهاش رابطه نداشته باشی و منتش سرت نمونه چه اصراریه براش کادو ۲۵۰ تومنی خریدی؟

کسی میگه منتش رو سرم نمونه که همونقد برای کادو خرج کنه که اون کرده...نهایت ۵۰ تومن... این رفتارت یه جور لطف بیش از حده...نه ازسر باز کردن دوستت...اتفاقا از این به بعد بیشتر بهت میچسبه...