2777
2789
میفهممت عزیزم 🫂یعنی هیچ جوره نمیشه ازش جدا بشی ؟ مهر نداری بزاری اجرا ؟ برو دادگاه ازش شکایت کن بگو ...

ای خاهر هامی میخاد این کارا مهر دارم ولی بی کس هستم اونا پدر مادر بودن نمیدادن به این

در من تیمارستانی قصد شورش دارد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماهایی ک یه خونه پدری نداریم بریم چار روز بمونیم حداقل شوخرو نبینیم یکم آروم شیم خیییلی گناه داریم.

بخدا

من با خانواده همسرم رفت امد ندارم

الان شوهر خواهرشوهرم فوت شده شوهرم دو روز میره 

حس میکنم یه چیزایی بهش میگن

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
من شبیه اون مرتیکه توی آوای باران تصورش کردم که میخواست بارانو بگیره سه تا زن داشت اوق

خخخ اون کچل بود این مو داره پوستش صافه

بخدامن با خانواده همسرم رفت امد ندارمالان شوهر خواهرشوهرم فوت شده شوهرم دو روز میره حس میکنم یه چیزا ...

پرش کردن؟ لعنت بهشون

بخدامن با خانواده همسرم رفت امد ندارمالان شوهر خواهرشوهرم فوت شده شوهرم دو روز میره حس میکنم یه چیزا ...

کاش کامل قطع ارتباط نمیکردی 

حداقل در حد این مراسما رو برو 

نمیدونم بازم شما از ما با تجربه تری 

ولی من خودم از شوهر شانس نیاوردم. 

هیچ ترفند و سیاستی روش تاثیر نداره

یه نمک نشناس و بی منطقیه . منت میزاره شدییید . زبونش عین زخم شمشیر

چقدر حرفات مث منه سلول به سلول بدنم درک میکنه چی میگی ای کاش کاری از دستم بر می اومد برات انجام بدم ...

قربونت بشم ایشالله روزای بهتر برا هر دومون و تمام زنای سرزمینم که عین ما هستن 

کاش کامل قطع ارتباط نمیکردی حداقل در حد این مراسما رو برو نمیدونم بازم شما از ما با تجربه تری ولی من ...

عین شوهر منه که من که قرص برنج بخرم کارشو تموم میکنم دیگه نمیکشم

کاش کامل قطع ارتباط نمیکردی حداقل در حد این مراسما رو برو نمیدونم بازم شما از ما با تجربه تری ولی من ...

برای بابام نه اومدن ن تسلیت گفتن

چطور من برم اخه😭😭😭

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
خودت خوشکلی؟چجوری ور این میخوابی

خودم بدک نیستم  خوشگلم نیستم چش ابرو خوبه ولی دماغم زشته اندامم خوبه قدم خوبه ولی از بس غصه خورم شکستس قیافم از چهرم غم میباره.ولی برا این زیادی بودم حداقلش اینه به دندونام مسواک میزنم نارنجی نیستن