2777
2789
بخدا داغونم ۲۷ سالمه موهام سفید سفید شده دندونام همه شکسته از بس بهم فشار دادم پوستم داغون شده از بس ...

خب طلاق برا چی گذاشتن منم پیر کرده بود گذاشتمش کنار بخدا الان چند سال از سنم کوچیکتر دیده میشم

بخدا داغونم ۲۷ سالمه موهام سفید سفید شده دندونام همه شکسته از بس بهم فشار دادم پوستم داغون شده از بس ...

درکت میکنم 

منم یه دونه از این ها دارم تو خونه 🥲

منم داغونم داغون داغون ولی واقعا فهمیدم این جور آدما ارزش حتی فکر هم ندارن چه برسه به غصه حیف خودمون نیست آخه ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب گلم باهاش چرا ازدواج کردی اخه

من بچه بودم کار مامانمه خدا بگم مامانمم چیکار نکنه آخه  که منو یه عمر بدبخت کرد نه راه پس دارم نه پیش

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
بخدا من خدا ندارم اگه جای حق بود الان وضعم این نبود دارم میسوزم خدا چرا ساکته بس نیس ۱۲ ساله میسوزم

چقدر حرفات مث منه سلول به سلول بدنم درک میکنه چی میگی 

ای کاش کاری از دستم بر می اومد برات انجام بدم 😔

متأسفم 

༺ دنیـا دیـد من دقیـقا چـہ چیـزایـے رو دوست دارم،همونا رو ازم گرفـت ༻🖤😔
بخدا من خدا ندارم اگه جای حق بود الان وضعم این نبود دارم میسوزم خدا چرا ساکته بس نیس ۱۲ ساله میسوزم

آروم باش دختر خوب

با حرص و جوش خودت آسیب میبینی 

اون که آدم نمیشه . با نادان طرفی 

پس عاقل باش و ب کتفت بگیرش

تهش میمیره . بهت قول میدم 😂

درکت میکنم منم یه دونه از این ها دارم تو خونه 🥲منم داغونم داغون داغون ولی واقعا فهمیدم این جور آدما ...

به اون فکر نمی‌کنم که به بدبختیه خودم که جوونیمو گذاشتم براش کتکم زد صدام در نیومد تف کرد تو دهنم تو رو کف ریش زد دهنم این جنایت هارو داعش نکرده این کرده به جونیم میسوزم که برا این گذاشتم

بخدا منم الان با همسرم دعوام شد گفتم لطفا با من حرف نزن

بخدا مردها همه خصوصیات بد دارن

حالا شوهر من یعنی خوبشونه هه

کاش بابا داشتم میرفتم قهر خونشون

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
تنبل عرضه کار نداره بقیه رو گناه کار می‌دونه صاحبکار هارو قد ۱۷۰ وزن ۱۰۰ دندونا زرد بی ریخت دست بزن ...

چشامو بستم تصورش کردم ،خدا بهت صبر بده

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

به اون فکر نمی‌کنم که به بدبختیه خودم که جوونیمو گذاشتم براش کتکم زد صدام در نیومد تف کرد تو دهنم تو ...

میفهممت عزیزم 🫂

یعنی هیچ جوره نمیشه ازش جدا بشی ؟ 

مهر نداری بزاری اجرا ؟ 

برو دادگاه ازش شکایت کن بگو دست بزن داره 

خرجی نمی‌ده 

عزیزم نمیدونم چجوری تحملش کردی این همه مدت شایدم به خاطر بچت بوده ولی از این آدم درنمیاد. دندون لقو بکش بره هرچی دیرتر بکشی خودت بیشتر عذاب میبینی.باباتو راضی کن یاهم سعیتو بکن که آدمش کنی.خودتم میتونی برو سر کار

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
عزیزم نمیدونم چجوری تحملش کردی این همه مدت شایدم به خاطر بچت بوده ولی از این آدم درنمیاد. دندون لقو ...

صدرصدبخاطر بچم بوده

بخدا منم الان با همسرم دعوام شد گفتم لطفا با من حرف نزنبخدا مردها همه خصوصیات بد دارنحالا شوهر من یع ...

ماهایی ک یه خونه پدری نداریم بریم چار روز بمونیم حداقل شوخرو نبینیم یکم آروم شیم 

خیییلی گناه داریم.