2777
2789

چند شبه خیلی برای خانوادم ناراحتم

پدر و مادرش فوت کردن با خواهراش رابطه داره ولی اونا یه شهر دیگه ن سالی یه بار میبینشون با برادراشم رابطه نداره 

مامانم خیلی به خانواده ش لطف کرده اونا شعورش رو نداشتن 

پدرمم مرد خوبیه ولی اهل محبت به مامانم نیست و با هم زیاد حرف نمیزنن

از اون طرف بابام یه عالمه خواهر برادر داره ولی ارتباط ندارن فقط با یه خواهرش یه وقتایی حرف میزنه با پدرمادرشم صمیمی نیست از ۱۵ سالگی جدا شده ازشون بچگی سختی داشته اذیتش میکردن

منم از بچگی پرخاشگر و عصبی و بی عاطفه بودم کاش حداقل بهتر بودم که از تنهایی درشون میاوردم و خوشحالشون میکردم جدیدا هم زیاد توی خانواده نیستم روزی یک ساعت میبینمشون 

مامانم فقط خیلی توی شغلش موفقه الانم میخوان یه پست بهتر بهش بدن کاش بشه و مامانم خوشحال بشه 

ولی در کل مثلا میبینم یه سری همسنای بابا مامانم چقدر الکی بخاطر شانس و خانواده به پول زیاد رسیدن اما بابام خیلی تلاشگره و پولش کمتره ناراحت میشم

این چند روزه تازه دارم میبینم چقدر به جز من بقیه اعضای خانواده هم مشکلات شخصی دارن که تمام این مدت به صرف پدرمادر بودنشون ازشون چشم پوشی کردم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بی عاطفه و سرد و خشن بودنت از دوران کودکی ام همون پدر مادر مقصرشن. دنبال دلیل دیگه ای نگرد که خودتو ...

میدونم

مامانم کلا زن کم طاقتیه همیشه سریع داد میزد سرم تو بچگی 

و اهل سازش نبود باهام

ولی الان که خودم بزرگ شدم درکش میکنم چون حتما میگم اینم حتما از خانواده نسل به نسل به ارث میرسه دیگه، حتما اونم گذشته اذیت کننده ای داشته که میدونم داشته مخصوصا اول ازدواجش

یه بارم تو دعوا فهمیدم تو دوران بارداری مامانم خیلی اذیت بوده و ناراحت و عصبی بوده و اینکه من اینطوری شدم احتمالا دلیلش همونه

میدونممامانم کلا زن کم طاقتیه همیشه سریع داد میزد سرم تو بچگی و اهل سازش نبود باهامولی الان که خودم ...

بله رفتارا نسل به نسل تاثیر میزاره ولی بالاخره یکی باید این زنجیررو قطع کنه دیگه.

شما باش اونی که این زنجیره ی رسوندن ِ اخلاقای بد ارثی بابت بدرفتاری و کم طاقتی رو پاره میکنه و با بچهاش درست رفتار میکنه و یه نسل خوب تحویل جامعه میده،حالا که مادرتون نتونست.