2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده محبوب نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 24 پست
متاسفانه سنم به قطع ارتباط قد نمیده هنوزمسافرت رو ک نمیشه نرفهنوزم خونه مامان بابامم،وگرنه خیلی دوست ...

خیلی خوب درکت میکنم

امیدوارم یک روزی مستقل شی و انقدر موفق شی که بیان واسه دیدنت سر و دست بشکونن.😍🌱

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
ادم موفقیم ،ولی انقد تنهام و همه ازم دور شدن من هیچکس هم ندارم باهاش دردودل کنم،با مامانم حیلی راحتم ...

نه عزیزم این چه حرفیه

اعتماد به نفستو ببر بالاتر

به خاطر چیزایی که خودت درشون نقشی نداشتی اصلا ناراحت نباش

سعی کن روابط اجتماعی خیلی خوبی داشته باشی دوستای خودتو داشته باش دنیای خودتو داشته باش

حتی  معروف ترین و خوشبخت ترین آدما هم توسط همه دوست داشتنی نیستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم این چه حرفیهاعتماد به نفستو ببر بالاتربه خاطر چیزایی که خودت درشون نقشی نداشتی اصلا ناراحت ...

با دوستام اوکیم کلا

ولی نمیتونم بهشون اعتماد کنم

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
من خواهرام همیشه منو دست کم گرفتن تو جمعای خانوادگی و دوستاشونحتی پشت من پیش دوستاشونم بد میگفتنوقتی ...

وای منم همین طور مثلا با کلی ذوق میرفتم پیشش وقتی با دوستاش بود مثل یه غریبه برخورد می‌کرد غرورم خورد می کرد ،خیلی بهم حس بد میداد حس می کردم بی ارزشم خیلی حس بدی بود

وای منم همین طور مثلا با کلی ذوق میرفتم پیشش وقتی با دوستاش بود مثل یه غریبه برخورد می‌کرد غرورم خور ...

دقیقااا

خواهرای دوستاشون همسن منن ،اونارو با خودشون میبرن کافه و پارک و..

حتی ی شب مامان بابام ی شهر دیگه بودن برا خررید

خواهرام و دخترعموهام و یکی از دختر خالهام(همشون دوستن،فوقش 3سال بزرگتر از من باشن)همشون باهم برا ی دختر عموم تولد گرفته بودن،منو تنها گذاشتن خونه،خودشون تا12 شب خونه اون یکی دختر عموم بودن

و من واقعا اون شب فهمیدم تنهام

یا میرن شبا دور دور با همدیگه ،منو نمیبرن،خو منم خواهرشون بودم

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
دقیقاااخواهرای دوستاشون همسن منن ،اونارو با خودشون میبرن کافه و پارک و..حتی ی شب مامان بابام ی شهر د ...

💔بی خیال خدا هست ....شاید اونام دلایل خودشون دارن و این طوری راحت ترن توهم واسه خودت دوست پیدا کن کسی که باهاش بهت خوش می گذره و درکت می کنه

تاثیر میزاره بخداکمم موفقیت نداشتم تو ورزش،جز بابام و مامانم کسی نمیبینه منوالبته خو همشهریا و دوستا ...

چاره چیه، قوی باش

شاید حدت بالاتره از اونا

قضاوت نمیکنما.

یه تاپیک بزن بگو وضعم اینطوره ممکنه بهم حسودی کنن؟

ببین نظر بقیه چیه

بازم قضاوت نشه

میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی

دقیقاااخواهرای دوستاشون همسن منن ،اونارو با خودشون میبرن کافه و پارک و..حتی ی شب مامان بابام ی شهر د ...

شاید تیپ شخصیتیت بهشون نمیخوره

مهم نیس

زندگیتو بکن 

میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی