2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده محبوب نیستن

105 بازدید | 24 پست

من بین دوستام خیلی ادم پرشور و نشاطیم اما بین پدری و مادری کلا محبوب نیستم

چون بچه وسطیم

(خیلی تاپیک قبل موضوع بچه اخریه و برا من نیست)

خالهام یکیشون عاشق خواهر اولیمه ک عروسش شد،خااه دیگمم اون دوتا خواهرم

مامانبزرگ مادریم کلا دوتا خواهر اولیم یچیز دیگه بودن براش

از طرف خانوده پدریم که با دوتا پسرعمو همسن خودم دارم،و چون اونا پسرین همیشه اونا محبوب بودن،با اینکه من همیشه موفق تر بودم تا اونا،ولی همیشه تو دید بودن و محبوب بودن،

ینی تو جمعای خانوادگی تنهای تنهامم

حتی خواهرای خودمم زیاد تحویل نمیگیرن منو،خودشون سه تا خیلی خوبن با همدیگه

البته خواهرامم تو این بی اعتنایی فامیل نسبت به من بی تاثیر نیستن،همیشه نادیدم میگیرن ومسخرم میکنن جلو همه💔

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو موفق باشکاریت نباشه

تاثیر میزاره بخدا

کمم موفقیت نداشتم تو ورزش،جز بابام و مامانم کسی نمیبینه منو

البته خو همشهریا و دوستام لطف دارن همیشه

اما شما بودی دلت نمیگرف انقد بی اعتنایی از نردیک ترین ادمای زندگیت؟

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
عه منم وسطیم وضعیت منم خوب نیس از نظر محبوبیت حتی بین جمع های غریبه دوستی هم ندارم

نه من بین دوستام اوکیم ولی همیشه باهم نیستیم خب

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
اتفاقا من تو حموم داشتم به همین فکر می کردم چرا کسی تو خانواده بهم اهمیت نمیده هیچ وقت و نتیجه :چون ...

من خواهرام همیشه منو دست کم گرفتن تو جمعای خانوادگی و دوستاشون

حتی پشت من پیش دوستاشونم بد میگفتن

وقتی دوستاشون با من اشنا میشدن همش میگفتن با چیزی ک فلانی میگه خیلی فرق داری :)

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
خودت اینطوری فکر میکنی ولی اینطور نیست

19ساله همینه

خیلی وقتا دوست دارم ی مریضی بگیرم یا تصادف کنم ببینم ااصلا کسی واقعا هس من براش مهم باشم جز پدر مادرم؟

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗

من آخری بودم وای چون قوانین مسخره عقب افتاده شون قبول نکردم یا به اصطلاح تابو شکنی کنم در سطح خانواده و فامیل😂الان خیلی منفورم ولی بجاش بچه کوچیکامون عاشقمن🥰

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
حق داری ولی خدا خودش جای دیگه تو ابعاد دیگه زندگیت جبران میکنهخودت داری میگی به جاش تو آدم موفقی هست ...

ادم موفقیم ،ولی انقد تنهام و همه ازم دور شدن من هیچکس هم ندارم باهاش دردودل کنم،با مامانم حیلی راحتم اما خب بهتر میدونین همه چیو نمیشه گاهی وقتا به مامان یا بابا گف

حتی من اخرین بار ک یکی بغلم کرده رو یادم نمیاد

حس میکنم تو جمع خانوادگی اگه کسی باهام حرف میزنه از رو اجباره🥺💔

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
من آخری بودم وای چون قوانین مسخره عقب افتاده شون قبول نکردم یا به اصطلاح تابو شکنی کنم در سطح خانواد ...

منم فقط با بچهاشون فوتبال بازی میکنم :)

ترجیح میدم تو جمعشون نباشم وقتی بی اعتنام میکنن

حس میکنم وقتی باهام صحبت میکنن از رو اجباره :(

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
منم فقط با بچهاشون فوتبال بازی میکنم :)ترجیح میدم تو جمعشون نباشم وقتی بی اعتنام میکننحس میکنم وقتی ...

من با بیشتر اقوام قطع رابطم ولی چون بچه هارو خیلی دوست دارم با چندنفر فقط بخاطر بچه هاشون رفت و آمد میکنم وگرنه از ریخت هیچکدومشون خوشم نمیاد

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
من با بیشتر اقوام قطع رابطم ولی چون بچه هارو خیلی دوست دارم با چندنفر فقط بخاطر بچه هاشون رفت و آمد ...

متاسفانه سنم به قطع ارتباط قد نمیده هنوز

مسافرت رو ک نمیشه نرف

هنوزم خونه مامان بابامم،وگرنه خیلی دوست دارم ریخت هیچکدوموشونو نبینم

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗