2777
2789
عنوان

ب نظرتون رفتار من با خانواده شوهر ابجیم بد بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 40 پست
بد نیست خودش خواهر من در اصل بیشعوره من بودم قشنگ میرفتم امروز دم خونشون میگفتم گو خوردید اومدید نون ...

بعد داماد متوجه گوه بودن رفتار خانوادش هست؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
😐😐😐😐😐😐😐😐😐چرا هیچکدومتون واکنشی نداشتین؟خواهرتو میمالیدن چرا پاره‌شون نکرد؟

خب مثلأ داشتن ی جوری وانمود میکردن ک جا نیست هی خودشونو میزدن ب خواهرم خواهرمم گفته برید جلوتو گفته خیلی جای بزرگی گرفتید ک هی میگید برو جلوتر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب مثلأ داشتن ی جوری وانمود میکردن ک جا نیست هی خودشونو میزدن ب خواهرم خواهرمم گفته برید جلوتو گفته ...

ای بابا ،چه روزگاری خواهر داشت خواهرت با این خانوداه شوهر و فامیلاشون🤧

متاسفانه اخر سر هم اعصاب خوردیش برای شماس ک غصه اش رو میخورید

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
خب مثلأ داشتن ی جوری وانمود میکردن ک جا نیست هی خودشونو میزدن ب خواهرم خواهرمم گفته برید جلوتو گفته ...

اخ کاش پدر مادرت میزدن تو دهنشون عین اشغال پرتشون میکردن بیرون

چقد پفیوزن

چقد وصلت باهاشون اشتباهه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
کدوم؟؟؟متوجه نشدم

همین ک مردای فامیلشون خودشون میزدن بهش

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
نه ب هیچ وجه ولی خانوادش ک رفتن من و خواهر بزرگم تمام اینارو ب روش آوردیم چیزی نگفت

خودشم لنگه هموناس دیگه

گفتم اونم لنگه فامیلش پفیوزه

خواهرت واقعا به فنا رفته با این انتخابش

با این آدم به این بیشعوری نمیشه زندگی کرد

اخ کاش پدر مادرت میزدن تو دهنشون عین اشغال پرتشون میکردن بیرونچقد پفیوزنچقد وصلت باهاشون اشتباهه

اگه مادرم زنده بود کسی جرأت این گو خوریارو نداشت ماهم نمیذاریم پدرم متوجه این چیزا بشه چون نمیتونه مدیریت کنه ولی ی بار دیگه ازشون ببینم این چیزارو قشنگ ب بابام میگم هم برینه ب خواهرم هم خانواده شوهرش بیشتر الان فکر خواهرمم ک اذیت نشه میگم ولش کن نمیفهمه داره چیکار میکنه با زندگیش 

اگه مادرم زنده بود کسی جرأت این گو خوریارو نداشت ماهم نمیذاریم پدرم متوجه این چیزا بشه چون نمیتونه م ...

خدا بیامرزه

امیدوارم واقعا سرنوشت خواهرت اونی که فک میکنم نشه