2777
2789
عنوان

چیکار کنم جنسیت بچه برام مهم نباشه

256 بازدید | 33 پست

تو اقدامیم خیلی به خودم تلقین میکنم که بچه سالم باشه فرقی نداره جنسیت ولی ته ته دلم خیلی دوس دارم دوباره دختردار بشم، مدام با شوهرم سردی میخوریم، شوهرمم دختر دوسته الانم یه دختر هفت ساله داریم دلم میخواد یه دختر دیگه داشته باشم بشه خواهر دخترم از اون گذشته اصلا با پسربچه نمیتونم ارتباط بگیرم میترسم پسر شه ناخودآگاه فرق بزارم بین‌شون، همش میترسم خدا قهرش بگیره ولی واقعا دست خودم نیست. چطور این افکارو دور بریزم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وا این فکرا چیه میکنی

پسر یا دختر فرقی ندارن جفتشون فرشته های خدا هستن

اینطور فکرایی نکن

من فقط میگم‌بچم سالم باشه پسر دخترش فرقی نمیکنه فقط اینکه بتونم به بهترین شکل ممکن بزرگش کنم خوشبخت باشه چه پسر چه دختر

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وا این فکرا چیه میکنیپسر یا دختر فرقی ندارن جفتشون فرشته های خدا هستناینطور فکرایی نکنمن فقط میگم‌بچ ...

میدونم منم خودمم مخالف این قضیم.ولی واقعا دست خودم نیست علاقه قلبیمه

ببین من دقیقا دقیقا دقیقا همین بودم هنش میترسیدم پسر شه دوسش نداشته باشم.کلی هم لباس دخترونه گرفته بودم .

مثل همین تاپیک هم زده بودم فک کنم با کاربری قبلیم .😂

بعد رفتم سونو تا گفت پسره زدم زیر گریه.خدا منو ببخشه

همه فک کردن زبونم لال بچم طوریشع که دارم گریه میکنم

ببین از روزی که دنیا اومده انقد دوسش دارم انقد عاشقشم یه روز نباشه میمیرم .با اینکه انقد شیطون و شلوغ کاره دهنمو سرویس کرده😂 موهاشم بلند کردم.لباسای اسپورت میپوشونم همه فک میکنن دختره😂

میخوام بگم نترس حست عوض میشه 

عزیزم شما که اینقدر حساسین؟ چرا نمیرین دکتر برای تعیین جنسیت با ivf ( دقیق نمیدونم اسمش رو)

نه من اصلا خوشم از اینکارا نمیاد.ترجیح میدم چیزی که به صلاحمه پیش بیاد.همین افکاری هم که دارم اذیتم میکنه ولی خب دست خودم نیست دختر برام خیلی شیرینه

ببین من دقیقا دقیقا دقیقا همین بودم هنش میترسیدم پسر شه دوسش نداشته باشم.کلی هم لباس دخترونه گرفته ب ...

واای خدای من چقدررر عجیب 😳😳😳

اون تاپیکی که گفتم زدم در این مورد اسم اکانتم دنیز بود همین مدلی هم تقریبا نوشته بودم😂😂😂😂