2777
2789
عنوان

چیکار کنم جنسیت بچه برام مهم نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 33 پست
اولین باره تو عمرم اینوریشو شنیدم تا بوده برعکس بوده

اطراف ما خیلیا دختر دوستن.حتی زن عموم به هوای دختر چهارتا پسر به دنیا آورد تا بالاخره بچه‌ی پنجمش دختر شد.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین من دقیقا دقیقا دقیقا همین بودم هنش میترسیدم پسر شه دوسش نداشته باشم.کلی هم لباس دخترونه گرفته ب ...

وای مرسی عزیزم با پیامت دلم آروم گرفت

خدا حفظ کنه پسرتو

نه من اصلا خوشم از اینکارا نمیاد.ترجیح میدم چیزی که به صلاحمه پیش بیاد.همین افکاری هم که دارم اذیتم ...

آهان♥

شاید چون بچه اولتون دختره حس میکنی فقط دختر و میتونی دوسش داشته باشه ولی پسر هم باشه میبینی در نهایت برات عزیزه.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

میشه بگین آزمایش چی دادین؟

دکتر برامون نوشت عزیزم مثلا آزمایش خون آزمایش اسپرم و سونوگرافی و پاپ اسمیر برای تشخیص بیماری‌های جنسی و از این جور ازمایشات

ممکنه خدایی نکرده تنبلی تخمدان داشته باشی یا اسپرم همسرت ضعیف شده باشه در هرحال هرموردی باشه با دارو رفع میشه

ولی من خیلیا رو دیدم بیشتر از پنج ماهم طول کشیده

اطراف ما خیلیا دختر دوستن.حتی زن عموم به هوای دختر چهارتا پسر به دنیا آورد تا بالاخره بچه‌ی پنجمش دخ ...

من که نگفتم دختر بده عزیزم میگم معمولا آدما دنبال اون جنسیتن که ندارن خب شما دختر دارید دیگه‌.زن عموتون چون دختر نداشته دنبالش بوده.ازدو جنس خوبه آدم داشته باشه

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه
من که نگفتم دختر بده عزیزم میگم معمولا آدما دنبال اون جنسیتن که ندارن خب شما دختر دارید دیگه‌.زن عمو ...

اها عزیزم من فکر کردم منظورت اینه تا بوده همه پسر دوست داشتن

بیشتر بخاطر دخترم میخوایم بچه‌ی دومو داشته باشیم،حس میکنم خواهر داشته باشه خیلی برای هردوشون بهتره، آدم با خواهر راحت‌تره تا برادر

حالا تا ببینیم چی میشه امیدوارم هرچی صلاحه پیش بیاد