2777
2789
اخه فقط یه روز در هفته میبینمش🥺اونم هی تعطیل میشه

منم کراش دانشگاهی داشتم زمان قدیم😂 اینقدر نخ نمیدادم تا با یه بوزینه دوست میشدن بعد با دیدن سلیقه انتخابشون کاملا از چشمم میوفتادن😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالتو درک میکنم

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

منم کراش دانشگاهی داشتم زمان قدیم😂 اینقدر نخ نمیدادم تا با یه بوزینه دوست میشدن بعد با دیدن سلیقه ا ...

حرف دلمو زدی🥹🥹🥹

البته این مطمئنم سینگله 

خودشم کرم داره هااا

یه چند تا استوری گذاشت حس میکنم با منه...ایشالا که توهم نزدم😇🤣

فرض کن من هفته پیشم نرفته بودم 😂کلاسامم همشون تموم شدن این هفته امید اخرم بود

واییییییی منممممممم

منممممم

اخرین بار که دیدمش اعصابم خیلییییی خورد بود سر یه موضوعی

حتی سرمم نیاوردم بالا که نگاش کنم🥹

من خودم همسرم از اقوام بودن و ارزش خودتون رو بدونید و خودتون رو راحت در دسترس پسر ندارید اگر کسی شما ...

از کجا میدونی اسی زیر نظر خانواده دوست پسر نداره؟ منم زیر نظر خانواده داشتم 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
واییییییی منممممممممنممممماخرین بار که دیدمش اعصابم خیلییییی خورد بود سر یه موضوعیحتی سرمم نیاوردم ب ...

منم اخرین بار ک دیدمش تا کلاس تموم شد دوییدم اومدم خونه عنتر میخواست کاری کنه میکرد😒گریه کن برام نوبتته الان😭😂

عزیزم اونجا دیگه نمیگه دوست پسر میگه خواستگار

چه ربطی داره 

من چند سال شوهرم دوست پسرم بود بعد ازدواج کردیم 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.