2777
2789
منم کراشمو نمیبینم به درک خودش رل داره میخام چیکار کنم ریخت نحسشوکاش تعطیل باشیم تا چهارشنبه خدایااا ...

وای نگو توروخدا کاش اخرین روز تعطیلی باشه فردا🥹

برا من رل نداره

تو از کجا فهمیدی تو رابطه اس؟

وای نگو توروخدا کاش اخرین روز تعطیلی باشه فردا🥹برا من رل ندارهتو از کجا فهمیدی تو رابطه اس؟

اون و همکلاسی دخترمو تو حیاط با هم دیدم خلاصه ته قضیه رو در اوردم دیدم رل زدن ای دل غافل 😐😢

عین سگ رو پسره کراشم بخدااااا ترم اخرم هستیم تازه الان فهمیدم ازش خوشم میومده که همش دلم میخاست ببینمش فک کن اجی روی بوی ادکلنشم کراشم پریروز سوار اسانسور شدم انگار قبلش یکی دیگه اون ادکلنو زده بود من که رفتم بوش موند داشتم دیوونه میشدم  

حالا جالبه که من اصلا روش کراش نداشتم انقدر خودش گیر داد بهم نگاهم میکرد که منم ازش خوشم امد 

حالا هم که ترم اخریم هوووف نمیدونم واسه چی عین بز زل میزد وقتی نمیخاست پیشنهاد بده فقط منو عاشق خودش کرد 

پسرا رباتای بی احساس روانین بخدا 😢

انقدر ازش خوشم میادد بخدا منم دلم میخاد ببینمش اما چون اعتماد به نفسم امده پایین دیگه نمیخام ببینمش البته فردا پس فردا خدا کنه تعطیل باشه کار نکرده زیاد دارم 

این هفته هم اخرین هفتس دیگه

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای نگو توروخدا کاش اخرین روز تعطیلی باشه فردا🥹برا من رل ندارهتو از کجا فهمیدی تو رابطه اس؟

باید دیدنشو با خودم به گور ببرم

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

اون و همکلاسی دخترمو تو حیاط با هم دیدم خلاصه ته قضیه رو در اوردم دیدم رل زدن ای دل غافل 😐😢عین سگ ...

الهی بمیرم برات 

پسرا مثل ما نیستن

میتونن عاشقانه نگات کنن ولی دلشون پیش یکی دیگه باشه🥺😓