2777
2789
عنوان

هزینه های سرسام باشگاه

230 بازدید | 22 پست

هزینه تغذیه برنامه غذایی برنامه تمرینی شهریه

لباس و... ادم پشیمون میشه از باشگاه رفتن با این هزینه ها

من زندگیم خیلی خراب شده. دیگه درست نمیشه. میشه یه زندگیه دیگه به من بدید؟

👍🏻👍🏻

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚دوستای عزیزی که مخالف نظرم هستید،عقده ای ها،عصبی ها،کسایی که هنوز اندازه گاو نمیفهمن،ریپ نزنیددددددددددد حوصله تعلیقی ندارممممم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه چقدره؟

یک تومن به بالا

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

یک تومن به بالا

من بهترین باشگاه میخوام برم با برنامه بین ۸۰۰ یا ۱ تومن

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
به دوستی دارم هرچی کار میکنه مستقیم خرج باشگاه اش میکنه 😆😆یعنی کل ماه گشنه و لخت می‌گرده ولی شهریه ...

بدنش چطوره؟ 

من زندگیم خیلی خراب شده. دیگه درست نمیشه. میشه یه زندگیه دیگه به من بدید؟