2777
2789
عنوان

پریود بودنی چیکار میکنید برای خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 67 پست

🔴خوراکی های مناسب برای سه روز اول قاعدگی بانوان

🔴حلوای کاچی

🔴ارده و انواع شیره

🔴انواع اشکنه(بیش از بیست نوع اشکنه داریم)

🔴 انواع آش ها به خصوص آش هایی که گندم و جو در آن غالب هستند(بیش از سیصد و شصت نوع آش در فرهنگ ایرانی داریم)

🔴 انواع حلوا های گرم و معتدل(بیش از صد و پنجاه نوع حلوا مشخص شده در فرهنگ ایرانی)

🔴 آرد و روغن زرد و دوای گرم

🔴خوراکی هایی که با هفت تخم و چهار تخم طبخ می شود(بیش از پنجاه نوع خوراک داریم در فرهنگ ایرانی)

🔴مصرف انواع عسل

🔴مصرف انواع سویق

🔴مصرف انواع خوراکی هایی که با نخود و لوبیا سفید طبخ می شود.

☑️ضمن اینکه بهتر است خانمها، در ایام قاعدگی، وعده ناهار را حذف کنند.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شپتو میپیچم و میخوابم

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

هیچی ـــانگار ن انگارمثل همیشه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

هیچی فقط دعا میکنم ا درد نمیرم😑

شیاف میزارم

ا درد بالا میارم

زیر پتو ا درد ب خودم میپیچم

حتی شاشمو ا درد تا ساعتا نمیتونم بریزم😑

دلیلشم تنبلی تخمدانه دکترم زیاد رفتم تاثیرنداشته یا بیمارستانی میشم یا باید توخونه شیاف بزارم

اندی: یه چیزی هست درون تو که اونا نمیتونن بهش برسن یا لمسش کنن،اون ماله توعه !رد : درباره چی صحبت می کنی؟اندی: امید ⭐️🐋                                                       وطنم رها خواهی شد شاد خواهی شد..✨                            من یه دختر آزاده ام🙋🏻‍♀️ ‌/                                                   🌸اتفاقا ناراحت شو،بذار حس غم و دلتنگی و عصبانیت خفه ت کنن،اون آهنگی که غمگینت میکنه چون باهاش خاطره داری رو پونصد بار گوش بده،تمام اتفاقای بدی که بهت آسیب زدنو هرشب قبل خواب مرور کن.برای نبودن یه آدم تو زندگیت که هنوز توی قلبت نمرده غصه بخور،با کله برو توی خطر،توی تمام حسای بد و با سلول سلول بدنت حسشون کن. احساساتتو نادیده نگیر. با تموم وجود زندگیشون کن تا تایم طولانی که باید برای اتفاقای بد بگذرونی بگذره.تا بتونی برای همیشه بپذیریشون و یه نفس راحت بکشی. تا توی ذهنت برات تموم شن یجا.فرارنکن.واسا از حقیقتای تلخ زندگیت و احساساتت کتک بخور.چون اگه نادیدشون بگیری تو ذهنت برات حل نشن،یا یه مدت براشون ناراحت نمونی حسودیشون میشه و دیر یا زود دوباره بهت حمله میکنن و نابودت میکنن،به تازگی روز اول..🌸
🔴خوراکی های مناسب برای سه روز اول قاعدگی بانوان🔴حلوای کاچی🔴ارده و انواع شیره🔴انواع اشکنه(بیش از ...

دقیقا چیزایی که ازشون متنفرم توی این لیست هست 🙂

چشم هایت دمپایی خیس و دل من جوراب بی دفاع ...                    💙 🇷🇺 💙

🔴خوراکی های مناسب برای سه روز اول قاعدگی بانوان🔴حلوای کاچی🔴ارده و انواع شیره🔴انواع اشکنه(بیش از ...

همه اينا حوصله ميخواد درست كني تو پریودی مگه میشه درست کرد 

خدایا شکرت 
منم دردم کمه ولی همه چیز که درد نیست ،مثل دست میزنم پایین شکمم سرده

نه منظورم مسکنه که نمی‌ندازم اصلا

دمنوش و کاچی اینا اصلا دوس ندارم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
😱ممنوعات بسيار مهم برای دختران و بانوان در ایام پریود.🌸خانم هایی که در شخصی بنده، برای درمان کیست ...

خب  مومن بگو چی بخوریم 

من بشخصه گوشت نخورم  افسرده میشم و باهمه دعوا دارم البته بگم این اخلاقمه ها ولی شده گوشتم نخورم مثل الان بق میکنم میشینم یگوشه