2777
2789
عنوان

تراپیستم 😶‍🌫️🫣میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 97 پست
ادم سمی هست انگار همسرت ، کلا اینطور ادما هرکاری میکنن تا خودشون بالا باشن و بقیه رو خورد میکنن و خو ...

نه مقصر همسرم نیست مقصر پدر و مادرم هستند متاسفانه 

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

😂تو چقدر منی ، منم داشتم یه داستان ناراحت کننده رو با لبخند گشاد تعریف میکردم همه برگاشون ریخته بود ...

چی بگم ، حس میکنم روح و روانم نابود شده 

نسبت بع همه کس و همه چیز بد بین شدم ، اعتماد به نفس ندارم 

فکر میکنم همه انگشت اتهام رو گرفتن سمت من ک دارن درمورد من صحبت میکنن 

همش حس میکنم شخصیت دوست داشتنی ندارم و هیچ کدوم از اطرافیانم ازم خوششون نمیاد 

شخصیتم اینطوره که آدم سردی ام ، خیلی نمی خندم ، آروم و کم حرفم 

همه هم بخ روم میارن که چرا اینطوری😐💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهش میگم راهکار ؟ میگه باید تمرین کنی میگم چه تمرینی؟ میگه سعی کنی😐

چرا خودت کتاب های  خودشناسی و روانشناسی نمیخونی خیلی خوب کمکت  تراپی خیلی خوبه ولی یه وقتایی این کتابا بهتر میتونن توی درمان کمک کنن

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
😂😂تازه من خوش شانس ترم هم برق داریم هم مجردم هم پفک دارم..دلت نخواد 😂😂

چه فایده برای حل مشکلاتت باید پول به تراپی بدی🤭😂

ما هر روز ری استارت میشیم با شوهر 

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

چی بگم ، حس میکنم روح و روانم نابود شده نسبت بع همه کس و همه چیز بد بین شدم ، اعتماد به نفس ندارم فک ...

اره واقعا سخته چند سالته؟ 

هر چی دنیا پیشرفته تر میشه روح روان ما دست جمعی به گ..ا میره.

حالا تراپی هم اثر نکرد نکرد بعدش حتما میرم بستنی میخورم این بخش خیلی موثره😌😂

هاها ما شوهرتون برامون بستنی میخره خودمون خونه میمونیم

۱_۰ به نفع من😂

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

من حرفای تراپیستم یادم نمیمونه چون اون خیلی حرف نمیزنه، من حرف میزنم و اون کمکم میکنه به ریشه و علت ...

چه خوب برای من جلسات اول اینطور بود خودش خیلی حرف میزد ، بعدش من خیلی حرف زدم