2777
2789
عنوان

تراپیستم 😶‍🌫️🫣میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 97 پست

روان کاو بهم گفت تو خودت تنهایی رو انتخاب کردی .

خیلی خلاصه دوست دارم بگم : به بازی که میدونم تهش قراره ببازم معتاد شدم .تولد منو همه فراموش می‌کنند نظرتون چیه توی زندگی بعدی هما کادو تولد هاتون رو بیارین برام؟ مرسی .

هاها ما شوهرتون برامون بستنی میخره خودمون خونه میمونیم۱_۰ به نفع من😂

باشه حداقللل قرار نیست این حسو الان داشته باشم که میخوام سر به تن شوهر خیالیم نباشه ولی اون بخواد بیاد پیشم بخوابه😂😌تخت من مال منه ، بزن به نفع منن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشه حداقللل قرار نیست این حسو الان داشته باشم که میخوام سر به تن شوهر خیالیم نباشه ولی اون بخواد بی ...

آخ آخ همینجا کیش و مات شدم 

واقعا بردی 😂😭

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

باید همین حرفارو عملی کنیم دیگه ، ته دلم دوست دارم دیگه نرم

بعضی وقتا نمیشه

تو فکر کن یکی مثلا ۶ سال با یه پسریه میمیره براش ولی پسره سمه بعد چجوری رهاش کنه؟اصلا اسون نیست فقط حرفش اسونه تو به اون ادم تکیه کردی وقت گذروندی وابسته شدی باید واسه اینا راه حل بده اونا فقط جمله های انگیزشی میگن ۵ تومن میکنن تو پاچه ادم 

مسیحی ام✝️
۱۷ سالمه😕

کوچولوو😆حس میکنم قبلا هم چنین مکالمه ای باهم داشتیم ولی حافظه ام یاری نمیدهد😅

دوست دارم یه مدت طولانی یه خونه جدا داشته باشم برای خودم تنهاااا زندگی کنم حتی میرم بیرون ایرپاد بزارم که  حرف مردم رو نشنوم و با کسی هم کلام نشم 

میدونی بنظرم همه چیز از خونه ای که الان توشیم شروع میشه! چقدر ارومه چقدر هرح و مرج داره..باهات چطوری رفتار میشه

و خیلی وقت ها فرار کردن از این محیط انجام نشدنی هست

یه جلسه بخاطر نشخوار ذهنی رفتم بهش گفتم من دارم دیوونه میشم از بیش از حد فکر کردن بهم گفت به فیل صور ...

ببین گاهی شبابه همین فکرام چی میگم به خودم میگم فکرای یه هفته پیش ماه پیش سال پیش یادت میان به کجارسیدول کن بگیربخواب جون داشته باشی به کارو زندگیت برسی همینارم ازدست ندی اوناروکه نمیشه کاریش کرد این تجربه خودمه خیلی بهتر شدم گاهی تودلم حتی نحیبم میدم بلکه به خودم بیام خدابهت آرامش بده عزیزم 

بعضی وقتا نمیشهتو فکر کن یکی مثلا ۶ سال با یه پسریه میمیره براش ولی پسره سمه بعد چجوری رهاش کنه؟اصلا ...

میدونی بعضی چیزا واضح اند ، حرفی که میزنن اینه که تو مهمی پس باید از چیزی که بهت صدمه میزنه فاصله بگیری چه روحی چه جسمی

این مثالی که شما زدی هم جوابش واضح هست! طرف الان عاشق و وابسته هست ولی اگه برن زیر یه سقف پیر میشه داغون میشه و صدبار خودشو لعنت میکنه پس راهی بجز رهایی نیست ، چند ماه یا چند سال سوگواری داره ولی یه عمر پشیمون نمیشه 

کوچولوو😆حس میکنم قبلا هم چنین مکالمه ای باهم داشتیم ولی حافظه ام یاری نمیدهد😅دوست دارم یه مدت طولا ...

من کوچولووووام ؟😂 منم حافظم شده مثل ماهی😶

درک میکنم ، منم همینطوریم ایرپاد رو میذارم تو گوشم اصلا میرم به جهان فکر و خیال خودم ، دوست دارم تنها باشم اکثر اوقات 

البته جو خونه ما جو خوبیه،  من از  خانوادم خجالت. میکشم 

براشون متاسفم که دختری مثل من دارن ، واقعا اونا لیاقت بهترین رو دارن 

ولی آدمی مثل من به تورشون خورده 

این حس عذاب وجدان یقه منو گرفته ول نمیکنه 

ببین گاهی شبابه همین فکرام چی میگم به خودم میگم فکرای یه هفته پیش ماه پیش سال پیش یادت میان به کجارس ...

ممنون  ، همچنین ❤️

مال من یه مدت اینطور شده بود که برای اینک به خودم نهیب بزنم 

خودم نیشگون میگرفتم 

که البته فایده نداشت 😅

من کوچولووووام ؟😂 منم حافظم شده مثل ماهی😶درک میکنم ، منم همینطوریم ایرپاد رو میذارم تو گوشم اصلا م ...

چرا مگه تو چته دیونه ؟ زنا کردی؟ قتل کردی؟ از خداشون باشه

اونا هر کاری کردن وظیفه بوده و خیلی خوبه که جو خونه خوبه پس باید قدردان بود و سرتو بالا نگه داری