خودم معلم زیست دبیرستان ام. اقا بود. دکترای ژنتیک داشت. هم مشاوره ژنتیک میداد هم دبیر کنکور بود. ماشینش سانتافه بود. خیلی وضعش خوب بود. هر روز ماشینش رو میاورد دم مدرسه پارک میکرد ماها میرفتیم با ذوق نگاه میکردیم 😂😍
شما تا حالا معلم پولدار دیدین؟
در کوچه پسکوچههای ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو میگردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!! همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔
در کوچه پسکوچههای ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو میگردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!! همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
به صُبـح میرسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨ هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمدهايم و خام خواهيم رفت! هیچ روزی تکرار نمیشود،. دو شب شبیه هم نیست، دو بوسه یکی نیستند،. نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...! بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن... 👤#ژان_دلابرویه
خوبی چقدر خوبه ها بعد اینهمه سال ازیه معلم که فقط یکسال معلممون بوده انقدر به خوبی ازش یاد میکنم امیدوارم خانم رادمنش هرجاهستن سلامت و همچنان همونجور سرحال و خنده رو باشن
دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
ن پولدارا اگ بودن و ی ماشین خوب داشتن مال شوهره بود
چه اهمیتی داره دیگه وقتی زیرپای اونا بود برا خودشون بود دیگه
دقیقا الان شرایطم مثل بازی مارپله هست نقش اون بازیکنی که بیرون بازی تنها مونده و ۶ نمیاره و بقیه بازیکن ها هم دارن هر لحظه به خونه آخر و برد نزدیک مییشن و من هر لحظه ناامیدتر میشم 😥
اره مدیر مدرسمون سال۸۲بود فک کنم یه پراید نو خریده بود،اون زمان برای ما یه مدیر پول دار به حساب می اومد بعد اون دیگه پولدار ندیدم متاسفانه تو قشر فرهنگی
گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌