2777
2789
عنوان

معلم پولدار تا حالا دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 102 پست

الان خیلی از دبیرای کنکور وضعشون خوبه 

زمان ما که یا معلما ماشین نداشتن 

یا پراید داشتن 

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

آره 

منم مادر نامزدم دکترا داره و الان مدیر مدرسه است 

پدرشم معلم بازنشسته که الان فروشگاه داره 

باید زندگیشونو ببینی🤌🏻

ماشالا

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار♥️😴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سال دوم دبیرستان که بودم یه معلم تاریخ داشتیم خیلی خیلی پولدار بود اونموقع ماشینش سوزوکی بود و بااون ...

چه معلم ماهی😍

ای کاش همه همینجور بودن

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

معلممون زن دکتر شده بود

اره منم چندتا از معلم هام شوهرشون پزشک بود 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
الان خیلی از دبیرای کنکور وضعشون خوبه زمان ما که یا معلما ماشین نداشتن یا پراید داشتن

اره الان اکثرشون چندجا کارمیکنن

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

والتر وایت😂😂

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

بله معلم دینی و زبانمون خیلی پولدار بودنمعلم زبانمون باباش تاجر بود شوهرشم متخصص قلب

چقدر لاکچری 😍😂

معلم زیست مدرسمون دکترای ژنتیک داشت و پولدار بود

البته من ریاضی بودم اما دوستام همه تجربی فامیلیش چیه

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏