2777
2789
عنوان

معلم پولدار تا حالا دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 102 پست
ن

پس راز پولدار شدنت چیه؟ 

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

اکثر معلمای پولدار یا شغل دیگه دارن یا از پدری بهشون رسیده یا معلم  سالها پیشن ک خوب اونموقع ها ب معلما خوب میرسیدن.الان اگ معلمی پولدار بود یا زنش پولداره یا شوهرش وگرنه با حقوق کارمندی ب پولداری نرسیده

من تو اقوام فرهنگی زیاد  هستن جز پسرخالم ک باباش میلیاردره. بقیه بخور نمیرن

کاربری دست سه تا خواهره پس تعجب نکنید😁😅

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس راز پولدار شدنت چیه؟

فامیلی معلم زیسته چی بود خوبم درس میداد؟

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏

یه زن و شوهر معلم بودن باهم برنامه ریزی کرده بودن از اول زندگیشون الان یه خونه ی ویلایی یه واحد آپارتمان ۱۸۰ متری ،یه واحد آپارتمان ۷۵ متری و سه تا زمین هر کدوم ۲۰۰ متر تقریبا هر زمین دومیلیارد دارن و هر دو شون ماشین دارن یکیشون دنا داره یکیشون کوئیک 

اینا با قناعت تونستن با دوتا حقوق معلم به اینا برسن ،ولی البته هنوز هم با اجاره دادن خونه هاشون دارن روز به روز به سرمایه هاشون اضافه می کنن

یه زن و شوهر معلم بودن باهم برنامه ریزی کرده بودن از اول زندگیشون الان یه خونه ی ویلایی یه واحد آپار ...

اینکه ادم مدیریت مالی هم بلد باشه  و ولخرجی نکنه خیلی خوبه دقیقا مثل اینا

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

فامیلی معلم زیسته چی بود خوبم درس میداد؟

نمیتونم بگم

اره خوب بود تقریبا

شما اسم مدرسه ات رو بگو 

اکثر معلمای پولدار یا شغل دیگه دارن یا از پدری بهشون رسیده یا معلم سالها پیشن ک خوب اونموقع ها ب مع ...

الان با هیچ حقوق کارمندی نمیشه پولدار شد

بستگی داره به محل زندگی اونی که تو یه شهرستان کوچیک  زندگی می‌کنه  خب خرجش کمتر پول بیشتری می‌تونه سرمایه گذاری کنه 

معلم خصوصی ام همین طور 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
نمیتونم بگماره خوب بود تقریباشما اسم مدرسه ات رو بگو

اول فامیلیش ج داشت؟

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏

چرا عزیزم بعضیا خیلییی خوب میگیرن ک اینجا نمیشه گفت نمیخوام تعلیق شم

اگه منظورت بانکی هاست که باید بگم با تامین اجتماعی فرقی ندارن نهایت ۵ تومن اضافه کار میگیرن

مگر اینکه بخوان از راه غلط و درامد حرام وارد شن

اول فامیلیش ج داشت؟

نه